miercuri, 26 noiembrie 2008

Şasă cai!

joi, 20 noiembrie 2008

Publicitatea pe YouTube va fi scoasă la licitaţie, după modelul Google Publicitatea pe YouTube va fi scoasă la licitaţie,

YouTube va folosi un sistem de publicitate prin licitaţie, potrivit căruia videoclipurile şi spoturile plătite vor fi promovate alături de rezultatele obţinute prin motorul de căutare al website-ului, după modelul iniţiat de Google, a anunţat Los Angeles Times
YouTube va încerca, prin acest sistem, să întreacă succesul înregistrat de Google, prima companie care a scos profituri uriaşe prin motorul său de căutare pe internet. Noul program se va numi YouTube Sponsored Videos şi va da posibilitatea agenţiilor de publicitate să creeze spoturi şi să le posteze prin acest sistem.

Serviciul ce va fi oferit de YouTube este făcut după modelul Google AdWords. Datorită acest serviciu, YouTube estimează o dublare a veniturile sale, urmând să ajungă la 400 de milioane de dolari.

YouTube a fost creat în februarie 2005 de trei foşti angajaţi ai companiei PayPal, cu sloganul "Broadcast Yourself". Platforma foloseşte tehnologia video Adobe Flash pentru a oferi o mare varietate de produse media, precum filme, videoclipuri, emisiuni TV, scurtmetraje originale şi înregistrări făcute de amatori.

În luna martie a acestui an, estimările cu privire la costurile rezultate din rata de trasfer s-au ridicat la aproximativ un milion de dolari pe zi. În aprilie, numărul de videoclipuri accesate a fost de 83,4 milioane, iar numărul de canale de utilizator era de 3,75 de milioane.

Americani idioti

48% dintre americani au nevoie de ajutor pentru folosirea computerului

Chiar dacă multe dintre tehnologiile de ultimă oră se nasc în patria lor, americanii recunosc că reuşesc cu greu să le desluşească tainele. Un studiu publicat duminică a demonstrat că aproape jumătate dintre cetăţenii Statelor Unite au nevoie de ajutor când vine vorba despre utilizarea computerului sau a telefonului mobil.

48% din cele peste 2.000 de persoane intervievate de Centrul de Cercetări Pew, au recunoscut că cer ajutorul pentru a folosi aparatele de ultimă generaţie.

La capitolul probleme tehnice, o treime dintre americani spun că apelează la un departament de service specializat, 15% dintre ei preferă să-şi întrebe prietenii apropiaţi şi doar 2% caută rezolvarea pe Internet. În schimb mulţi aleg variantele mai uşoare, fie se dau bătuţi fie rezolvă de unii singuri problema.

Se pare că Internetul le dă cele mai multe bătăi de cap americanilor. Nici laptopurile nu sunt mai uşor de folosit, recunosc 38% dintre ei. O treime dintre proprietarii de telefoane mobile au recunoscut că au întâmpinat probleme în ultilizarea lor, iar 15% dintre americani mărturisesc că şi mp3-urile sunt câteodată un adevărat mister.

Se destrama Yahoo?

Co-fondatorul şi directorul executiv al companiei Yahoo!, Jerry Yang, şi-a anunţat marţi demisia printr-un comunicat de presă.

Compania trebuie să găsească acum un înlocuitor pentru Jerry Yang.

Decizia lui Jerry Yang ar putea să readucă în discuţie negocierile cu Microsoft care a făcut o ofertă de cumpărare a Yahoo! de 47,5 miliarde de dolari.

luni, 10 noiembrie 2008

trailer The Godfather II


Ultimul si al3-lea manifest anti Goga

joi, 6 noiembrie 2008

50 de metri cu un testicul în gură

În fiecare an, în Huntersville, Noua Zeelandă, are loc festivalul testiculelor. La concursul aferent sărbătorii, participanţii trebuie să ducă un testicul de bou în gură pe o distanţă de 50 de metri, fără să-l scape pe şosea sau să li se facă rău.Anul acesta, Anthony Bell a reuşit performanţa de a parcurge drumul cu un organ crud în gură, câş­tigând astfel competiţia. Întrebat cum i s-a părut concursul, bărbatul a spus că s-a gândit că o să se simtă rău şi o să re­nunţe, dar pâ­­nă la urmă to­­tul a fost bine. Totuşi, Bell a a­dău­gat: "Dacă testi­culul ar fi fost ata­şat de... un alt or­gan al bo­­ului, si­tua­ţia ar fi fost cu totul alta şi nu aş mai fi participat".

duminică, 2 noiembrie 2008

Moarta de beata la conducere

Ii prapad tipa asta :x

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

nume...

Nume de oameni superiori. Hitler. Semafor. Justitia. Woohoo! Ce fain trebuie sa sune “Semafor baiete e gata masa, hai ca se raceste!”. Sau “Auzi Justitia daca iti mai baci nisip in chilotzi o sa vina Baubau :-S noaptea si o sa te manance!”
Vezi postul intreg pentru numele funny. Sau nu chiar asa funny, deoarece indubitabil dupa ce vezi poza, lumea e plina de prosti. Deci e amuzant dar nu e chiar asa amuzant. Sa zicem un 80% amuzant. HAHA Sfârc auzi.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008