luni, 9 iunie 2008

Plasma uriasa la Pavilion - Sibiu

Sibienii vor urmări Campionatul European de Fotbal la Pavilionul 2007

Ambasada Austriei, în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, oferă sibienilor posibilitatea de a urmări partidele de fotbal din cadrul Campionatul European în Pavilionul 2007. Partidele Campionatului European de Fotbal 2008 se vor desfăşura în Austria şi Elveţia.

Proiectul a fost intitulat de organizatori „EuroFanSibiu2008” şi va demara începând cu 9 iunie când va avea loc primul meci al României, urmând să se încheie în data de 29 iunie când se va disputa finala Campionatului European de Fotbal.

Organizatorii vor amenaja Pavilionul prin amplasarea unui ecran gigant de 48 de metri pătraţi (cel mai mare din România la ora actuală). Pentru sibienii care aleg să urmărească meciurile în Pavilionul 2007, organizatorii vor amplasa aproximativ 100 de mese şi bănci din lemn. De asemenea, se vor organiza trei locaţii în cadrul Pavilionului 2007 în care se vor comercializa băuturi răcoritoare şi alcoolice şi o locaţie în care se vor comercializa produse de tipul gustare.

Locaţia se va deschide cu 2 ore înaintea primului meci al zilei şi se va închide la 1 oră după încheierea ultimei partide din ziua respectivă. Paza şi protecţia va fi asigurată de Poliţia Comunitară pentru a evita astfel incidente nedorite.

Intrarea liberă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am trecut pe acolo. Era fain, toti imbracati corespunzator meciului :)). Multa bere si mici. :D HAI ROMANIA!

Anonim spunea...

bun asa.... lux atunci

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008