joi, 10 aprilie 2008

Babi Minune si Acasa TV

Ma, in momentul de fata pot spune cu mana pe inima ca ACASA TV e cel mai periculos post de televiziune. E postul tv cu o audienta de invidiat, si care in acelasi timp difuzeaza NUMAI materiale ce promoveaza INCULTURA in randul tinerilor. Chiar nimeni nu se autosesizeaza in privinta acestui post de televiziune? Chiar nimeni nu observa ca personajele principale din telenovela aia tigano-romaneasca sunt adevarate modele pentru tinerii din Romania?
Astazi cineva m-a tras de maneca in legatura cu un reportaj difuzat pe Acasa TV, despre un pusti de 11 ani (Babi Minune), care de la cersetorie a ajuns sa castige mii de euro (bani neimpozabili bineinteles), pentru ca acum canta MANELE, si mai presus de toate are o piesa despre celebra telenovela mentionata mai sus (INIMA DE TIGAN) :




Ascultand versurile piesei lui, am tras concluzia ca din toata telenovela el il idolatrizeaza pe unu STATE, si pe una FLACARICA… Bun, dupa o documentare “riguroasa” (am intrebat prima persoana intalnita in cale), am aflat ca STATE joaca rolul unui tigan ce face trafic de carne vie, trimitand copii in alte tari la cersit, iar FLACARICA e nevasta lui. Omul are bani multi, calatoreste prin diferite tari, si e vazut ca un adevarat om realizat!
Nimeni nu observa ceva ciudat aici? Baaaa… unde dracu’ va stau creierii aia? Sunteti chiar prosti? Chiar vindem orice asa doar de dragul banilor? In curand o sa vedem o telenovela unde personajul principal va fi un violator care face asta pentru ca “asa s-a obisnuit” si o sa-l scoatem drept IDOL, pentru ca desi violeaza femei nevinovate, reuseste sa traiasca liber!

0 comentarii:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008