miercuri, 23 ianuarie 2008

Cugetarea zilei!

1. Numai in US, 85.000 de oameni mor anual din cauza consumului de alcool. In ROMANIA, 10% din populatia tarii are probleme cu alcoolul si nu e zi sa nu vad la stiri un alt accident cauzat de consumul de alcool. In fiecare an, in Europa se pierd milioane de dolari din cauza consumului de alcool (spitalizari si tratamente pentru victime) si tot in Romania, peste 60% din incendii sunt provocate de oameni beti. Cel mai grav e ca alcoolul e motivul principal pentru care sute de femei sunt batute/violate/hartuite zilnic de barbati…… totusi, CONSUMUL DE ALCOOL E LEGAL!

2. Tigarile duc la IMPOTENTA, CANCER, MALFORMATII si sunt principala cauza a deceselor anuale din lume… Din nou, statele pierd o gramada de bani pentru a-i spitaliza si ingriji pe cei ce ajung in spital din cauza tigarilor… Pe deasupra tigarile creeaza dependenta grava! Totusi, TIGARILE SUNT LEGALE!

3. Marijuana. Singurul caz in care ai putea muri vreodata fumand marijuana, e SA TE SUFOCI DE RAS! Nu s-a inregistrat niciodata un deces cauzat de Marijuana…nici nu duce la dependenta! Nu s-au inregistrat cazuri de violenta din cauza fumului inhalat dintr-un joint (poate doar partide de sex atat de bune incat s-au invinetit femeile pe buci)… Ghici ce? MARIJUANA E ILEGALA! :))



1 comentarii:

Anonim spunea...

deci mam invatat minte :> ma apuc de marijuana =))

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008