marți, 8 ianuarie 2008

Andreea Balan a luat pastile pentru ovare si i-au crescut sanii =))

In lumea mondena face furori o noua moda: controlul la silicoane. Chitite sa arate lumii ca sanii lor sunt 100% naturali, unele vedete invita barbati celebri sa ii verifice cu manuta lor.
Dupa ce Daniel Buzdugan (Radio 21) a confirmat ca pieptul Andreei Balan nu a fost atins de bisturiul esteticianului, i-a venit randul lui Lucian Viziru sa-i faca un control.
In emisiunea Mihaelei Tatu, in direct, Andreea a tras la modul propriu de Lucian sa-i puna mana pe sani. Si, ca sa convinga telespectatorii ca nu a apelat la implanturi mamare, fosta Andre s-a apucat chiar sa povesteasca despre cum i-a crescut ei pieptul.
Asa am aflat ca medicul ginecolog care o are sub observatie i-a recomandat un tratament hormonal pentru ovare si, minune!, s-a trezit cu sanii mari. Viziru nu s-a incumetat sa verifice acest lucru, si atunci a intrat in joc artileria grea, Carmen Serban. Manelista si-a descheiat bluza, bagandu-si decolteul sub nasul Vizirului, pentru a-i arata ca „e multumita cu ce i-a dat Dumnezeu“.

PS:POFTIM CULTURA !

1 comentarii:

Anonim spunea...

ca sa pun mana pe sani ratatei aleia ar trebuii sa ma plateasca... oricum as putea spune ca este intr-un mare con de umbra...mult prea mare. si va iesii din el.. peste 150 de ani :). DemoN

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008