duminică, 8 martie 2009

Penis de magar ;x;x;x;x

Peaches Geldof, fiica solistului britanic Bob Geldof, a facut o demonstratie aproape pornografica la un show TV. Ea a muscat cu nesat din organul sexual al unui magar, care i-a fost adus de prezentatorul emisiunii, Rufus Hound.Telespectatorii britanici au avut parte de un show neasteptat la emisiunea "Celebrity Juice", difuzat de postul ITV2. Starleta britanica Peaches Geldof, una dintre fiicele cantaretului Bob Geldof, si-a confirmat faima de adolescenta rebela si lipsita de inhibitii dupa ce, in direct, in timpul emisiunii ea a oferit spectatorilor o adevarata lectie de erotism culinar. Dupa ce unul dintre invitati, Joe Swash, castigatorul de anul trecut al reality-show-ului "I?m a Celebrity. Get me Out of Here", a mancat un penis de magar, chinuindu-se din greu sa nu vomite, dar strambandu-se incontinuu a lehamite, Peaches a fost indemnata de prezentatorul emisiunii, Rufus Hound, sa faca acelasi lucru, aducandu-i aproape imediat in fata un platou cu organul sexual al unui magar.
Fara sa para deloc incurcata de situatia in care a fost pusa si fara sa stea prea mult pe ganduri, starleta, in varsta de 19 ani, a inceput sa muste din penisul de animal, fara sa scoata un sunet, insa facand grimase care spuneau mult despre ceea ce simtea in timp ce consuma ineditul preparat culinar. Intre doua inghitituri Peaches a simulat chiar si sexul oral cu "delicatesa" care i-a fost oferita ca mancare.
"A fost de-a dreptul scarbos sa vad asa ceva. Mie mi-a fost scarba sa privesc scena, iar ea a avut curajul sa manance organul sexual al animalului, ba chiar sa mimeze sexul oral. Vulgar este un cuvant mult prea bland pentru ce a fost in stare sa faca Peaches", a declarat chiar unul dintre membrii echipei care a inregistrat emisiunea.

0 comentarii:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008