marți, 21 iulie 2009

Esti blonda!Ce-ti pasa ?!

Daca esti blonda, frumoasa si ministru ti se permite orice. Chiar orice, fiecare fantezie a ta poate sa devina realitate peste noapte, doar pentru ca ai slujit cum se cuvine partidul politic.

Daca esti bruneta, lucrurile se schimba. Atunci cand arunci cu banii pe fereastra, platind sume impresionante pe contracte dubioase,pe rinki-binki si pe concerte suspecte, esti schimbata din funtie. Inlocuita cu o placinta!

Daca esti blonda ti se permite sa-ti bati joc de turismul romanesc, esti lasata sa bagi mana adanc in buget doar pentru ca sa le demonstrezi fraierilor ca “asa vrea muschii tai“. Sa platesti o campanie publicitara, care contine 1025 de spoturi, cu aproximativ 1 milion de euro, iti trebuie un dram de nebunie in conditiile in care economia Romaniei se afunda pe zi ce trece. Si daca stai sa te gandesti ca o campanie publicitara similara a costat in Croatia doar 400.000 de euro, incepi sa-ti pui semne de intrebare.

Raspunsul, evident, este blond. ” Land of choice” este tara oamenilor fara capatai, a drumurilor pline de gropi,a autostrazilor inexistente, a cainilor comunitari, a gunoaielor si a serviciilor de doi bani. Toate acestea intamplandu-se pa banii tai. Daca erai strain ai alege o astfel de locatie?

Daca esti blonda ai fantasme iar numarul banilor nu este o problema atunci cand vine vorba de Goran Bregovici. Ce conteaza ca il platesti dublu sau triplu fata de onorariul sau standard? Doar nu dai din banii tai ci din banii fraierilor, pe spatele carora iti construiesti sau macar iti doresti cu ardoare si pasiune sa-ti dezvolti imaginea de diva.

Potrivit contractului, concertul a costat 64.000 de euro, insa Ministerul Turismului a precizat ca “valoarea onorariului platit artistului si orchestrei este de 42.000 de euro, la aceasta suma adaugandu-se costuri de transport, cazare si masa”. Costisitor, in conditiile in care Goran Bregovici a cantat in Romania si pe 20.000 de euro.
Lista poate continua la infinit ...

1 comentarii:

achilianu spunea...

in criza,in loc sa se ieftineasca treaba,sa fure mai putin,astia baga mana pana la cot in bugetu' tarii...oricine ar fura daca ar fi in situatia unui ministru,primar,etc...dar,fura,frate cu cap...ii doare-n p*la de noi...
sanatate...

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008