vineri, 30 ianuarie 2009

Snowmobile Sibiu 2009

miercuri, 28 ianuarie 2009

Comanda de pizza in 2012…

In caz ca nu stiti care vor fi consecintele urmaririi tuturor convorbirilor,e-mailurilor,mesajelor,iata o povestire care o sa va faca sa intelegeti:
Comanda de pizza in 2012…
Clientul- Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.

Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?

Clientul — Numarul meu de identitate nationala… da, un moment. 6102049998-45-54610.

Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este xson123@home.net. Corect?

Clientul - Mmda.. Da’ de unde aveti toate informatiile mele?

Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS.

Clientul — HSS, ce dracovenie mai este si asta?

Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule.

Clientul — (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat.

Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule.

Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne?

Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.

Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?

Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.

Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?

Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.

Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie.

Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99.

Clientul - (strigand in casa) Nevasta, adu-mi te rog credit cardul!

Telefonista - Imi pare rau domnule, dar trebuie sa platiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei.

Clientul - Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani inainte sa ajunga pizza la mine la usa .

Telefonista - Imi pare rau domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Vad aici ca nu aveti nici un ban in contul dvs.

Clientul - Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste bani in casa pana ajunge. In cat timp imi vine pizza?

Telefonista - Suntem putin in intarziere, as zice cam 45 de minute. Daca va grabiti, puteti veni dvs. pana aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte, este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta.

Clientul - Da de unde stii ca merg cu motocicleta?

Telefonista - Pai scrie aici la informatii despre vehicol. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de imprumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi si in plus i-ati umplut aseara rezervorul cu benzina.

Clientul - % # & *…

Telefonista - V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati injurat un politist, apoi judecatorul cu care v-ati certat v-a dat 90 zile de puscarie. Vad ca de-abia v-ati intors in societate de cateva zile si asta este prima pizza pe care o comandati.

Clientul — . (fara cuvinte)

Telefonista - Mai doriti altceva, domnule?

Clientul - Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, gratis.

Telefonista - Imi pare rau, dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si in reclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica….”

Visul oricarui barbat :))

Take care !

Foarte inventativi cei de la Google

Foarte tare reclama !

Internet Explorer 8- beta

RC1 a fost lansat în versiune beta pentru ca utilizatorii să poată transmite eventuale problemele cu care s-au confruntat în timpul uitilizării IE 8 pentru ca ele să fie rezolvate înainte de lansarea oficială a acestui browser.

Pe de altă parte, 16 ianuarie Comisia Europeană a anunţat depunerea unei noi plângeri împotriva Microsoft. CE a acuzat politica Microsoft de a lega Internet Explorer de sistemul de operare Windows, fapt care ar afecta competiţia.

Nu este primul incident dintre gigantul Microsoft şi UE. In total, de-a lungul timpului, Executivul UE a amendat Microsoft cu 1,68 miliarde euro pentru încălcările legislaţiei şi pentru că nu a luat în seamă sancţiunile.

CE a ajuns la concluzia preliminară că Microsoft, care controlează trei sferturi din piaţa mondială de sisteme de navigare pe Internet, a împiedicat intrarea pe piaţă a unor sisteme concurente şi a încălcat reglementările Uniunii Europene abuzând de poziţia sa dominantă pe piaţă.

Pentru a descarca click
aici

duminică, 25 ianuarie 2009

Trailer de prezentare pentru jocul Mafia II

2K Games a dat publicităţii un nou trailer din jocul Mafia II. Produs de către 2K Czech, jocul video Mafia II readuce în lumina reflectoarelor lumea întunecată a mafiei anilor 40'-50'.
Mafia II este continuarea unuia dintre cele mai de succes jocuri video, lansat în anul 2002.

Trafic de arme, crime, şantaj, violenţă, urmăriri cu poliţiştii - toate acestea îi sunt promise jucătorului odată ce instalează Mafia II.

Jocul se va lansa în această toamnă pe PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

luni, 19 ianuarie 2009

BPien - lansare EP Incuntat

primul material semnat BPien in curand la download. Pana atunci sunteti invitati sa ascultati PROMO-ul [ www.ghetto-zone.com ] sau direct cu un click pe : http://www.ghetto-zone.com/index_files/Page1316.htm

joi, 15 ianuarie 2009

Sediu ONU incendiat

Astazi, in Fasia Gaza, a fost incendiat un sediu ONU.

Bilantul celor 18 zile de razboi a ajuns la 975 de morti, dintre care 70 numai marti, si la peste 4.400 de raniti in randul palestinienilor.

Acolo, 90% din populatie moare de foame, iar Hamas, nu inceteaza luptele, apoi doresc un armistitiu de pace cu Israelul.

Daca ar deschide ochii si ar vedea ca nu e bine sa atace Israelul, nu s-ar fi intamplat nimic din toate cele intamplate.

marți, 13 ianuarie 2009

Vreau sa sune telefonu !!!

luni, 12 ianuarie 2009

Bagal pe Diaconescu in gunoi :))

Cocalar vs pitzipoanca

duminică, 4 ianuarie 2009

Crazy Dog

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008