miercuri, 31 decembrie 2008

La Multi ani 2009 !

La cumpana dintre ani,iti doresc ca 2009 sa iti aduca multa sanatate,fericire,sa fie un an plin de belsug si realizari depline ! LA MULTI ANI !!!

PS:Mai putin de 10 ore pana la trecerea dintre ani

marți, 30 decembrie 2008

Optimi Champions League


Cu adevarat, in primavara celei mai galonate competitii europene de clububuri, Champions League, au ramas cele mai puternice grupari, echipe care incanta prin jocul lor pe drpetunghiul verde.

Optimile sunt cu adevarat incendiare, unele meciuri fiind adevarate razboaie intre cele mai puternice natiuni ale fotbalului european. Nu stim in ce ordine sa le punem, de teama sa nu gresim, insa voi puteti schimba opisul dupa bunul plac.

Eu cred ca main event-ul optimilor va fi inclestarea dintre Internazionale Milano si Manchester United, adica Jose Mourinho versus Alex Ferguson, doi dintre cei mai mari adversari de pe vremea cand Mourinho antrena pe Chelsea, in Premier League. Vor iesi scantei si suntem bucurosi ca in acest regal fotbalistic se afla si un roman, singurul, fundasul lui Inter, Cristian Chivu.

Un alt cutremur fotbalistic, care nu mai are nevoie de prea multe recomandari, va fi cel dintre Real Madrid si Liverpool. Chiar daca madrilenii traverseaza o perioada nu tocmai fasta, in comparatie cu englezii care ocupa fotoliul cel mai confortabil din Premier League, nici nu mai incape discutie ca pronosportistii vor juca 1×2, daca vor dori sa fie siguri de rezultat.

In fine, dar nu in ultimul rand, Chelsea - Juventus este un alt cap de afis, in care cel care a cladit spiritul de mare performanta al englezilor, Claudio Ranieri, se afla acum pe banca adversarilor de la Juventus. Razboi si aici, intre Drogba si Del Piero sau intre doi dintre cei mai buni portari ai lumii, Buffon - Cech.
Aceste trei meciuri sunt cele mai puternice, in acceptia mea, dar asta nu inseamna ca Olympique Lyon - FC Barcelona, Arsenal - AS Roma, Atletico Madrid - FC Porto, Sporting Lisabona - Bayern si Villareal - Panathinaikos nu reprezinta garantia unor spectacole de exceptia.

Turul se va desfasura pe 24 si 25 februarie, iar mansa a 2-a va avea loc pe 10 si 11 martie, 2009. Reamintim ca marea finala a competitiei va avea loc pe 27 mai, 2009, pe Olimpico din Roma.

luni, 29 decembrie 2008

Shaq Fight

Un jucator din NBA...Shaquille O'Neal se "descarca" pe Brad Miller intr-un meci Chicago - Lakers...terifiant !

Fumat & criza mondiala


Lumea se plânge din ce în ce mai mult că nu are bani.Dacă înainte era cum era,de când cu criza economică auzi şi pe stradă şi prin magazine,aproape oriunde vorbindu-se despre problema banilor sau a locurilor de muncă.Deja şi emigranţii noştrii care spală rufele prin Spania,Canada sau Italia se tem că de la 1 ianuarie şi-ar putea căuta noi locuri de muncă,fiindcă patronii nu-şi mai permit să dea banii pe chilipiruri.
Ce-mi place şi mai mult este că lumea fumează în continuare.Procentele vânzărilor ţigărilor au fost foarte puţin afectate de criza mondială şi mă îndoiesc că o prognoză tragică şi asupra lor şi-ar avea rostul.S-au plâns la televizor şi săracii fitness traineri,şi vânzătorii de carne, cam toţi înafară de importatorii de ţigări care din câte văd, o duc la fel de bine.
Nu e semn bun,cu siguranţă, fiindcă un fumător cheltuieşte cca. 300 Ron/Lună pentru tutunul zilnic,lucru care înseamnă aproape 1000€/an.Ce n-ar face românul nostru dacă ar economisii pe acei 300 Ron?Ar mai rămâne atât de des restant pe la asociaţie şi chiar dacă nu are probleme de genul ăsta,ar mai putea să zică vara că nu-şi permite un sejur pe malul mării sau o excursie de două persoane în europa de vest?Oricât de scumpe ar fi vacanţele departe de casă,la două persoane le ajunge 1000€ pentru a vedea o bucată din lume,mai ales dacă ne gândim că sunt două persoane care pe salariu,nu una singură,deci ar venii 1000€ de fiecare.
Privită problema din alt punct de vedere,ţigările sunt ca nişte droguri şi îl afectează pe fumător atât psihic cât şi fizic.Mi s-a întâmplat să întreb o persoană care mi s-a părut ambiţioasă de ce nu se lasă de fumat iar aceea a spus că nu i se pare mare filozofie,că a făcut-o o odată ca să-şi demonstreze că poate,dar că pur şi simplu nu vrea ea să se lase.Înclin să cred că nu minţea,fiindcă am destule motive,dar reacţia asta aproape indiferentă la un lucru atât de important m-a pus pe gânduri.Când am întrebat-o de ce nu se lasă de fumat,deja parcă vorbeam cu nicodina,nu cu ea.E clar că această indiferenţă ce-i contrazice ambiţia după care o ştiu e o afecţiunde psihică a ţigărilor de toate zilele.
Cred că ar trebuii să ne afecteze atât de mult criza mondială încât să ajungem să cerem ajutor Ethiopiei ca să nu mai avem fumători în ţară şi nici atunci nu ar rămâne fumătorii pe deplin convinşi că i-ar fi ajutat înainte cu ceva dacă n-ar fi fumat.Ce-i drept este că oricât de multe ne-ar ameninţa criza,o societate ca a noastră nu poate fi niciodată pregătită psihic să facă faţă unei situaţie gen cea actuală.

xMass tree

iRealitatea e aici,aici,aici

vineri, 26 decembrie 2008

Top jocuri 2008

De Crăciun, jocurile pe calculator au fost cadouri la mare căutare. Şi nu numai pentru cei mici. Piaţa de jocuri este atât de diversificată încât oferă satisfacţii şi celui mai pretenţios client. O arată cifrele - în topul celor mai căutate cuvinte cheie de pe internet se regăsesc mai multe variaţii ale aceluiaşi termen: jocuri.

Revista Time a publicat în această lună un top al celor mai bune jocuri din 2008. Cele mai multe conţin elemente de violenţă.

Jocurile aflate pe primele cinci poziţii ale clasamentului sunt Grand Theft Auto IV, Braid, Little Big Planet, Rock Band 2 şi Gears of War 2. Spre exemplu, Grand Theft Auto IV- cel care se află în fruntea clasamentului - urmăreşte lumea murdară a crimei organizate. Jucătorul foloseşte mediul înconjurător, are la dispoziţie un telefon mobil virtual şi posturi de radio.

Un alt joc extrem de popular este Second Life. Este viaţa virtuală la care visează utilizatorii. Ei pot vizita oraşe ca Amsterdam, New York sau mai nou chiar Bucureştiul, au un serviciu, încearcă să-şi facă o familie, merg la concerte şi în vacanţe. Jocul are peste 15 milioane de conturi inregistrate, o economie şi o monedă proprie.

Pentru industria mondială a jocurilor video anul 2008 a fost unul profitabil, în ciuda crizei economice, mai ales luna decembrie, când vânzările au explodat.

miercuri, 24 decembrie 2008

Craciun fericit !

Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug şi impliniri.
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

marți, 23 decembrie 2008

Soseaua care produce curent electric !

Compania israeliana Innowattech va inaugura in cateva saptamani prima sosea care va produce curent electric. Cum va face asta? Binenteles, prin deplasarea masinilor si presarea unor cristale piezoelectrice pe sosea. Parcurgerea unei singure mile (1.5 km) pe asfalt va produce energie cat pentru 12 masini. Nu e prima data cand se incearca asa ceva pentru ca intr-un club din Londra orice miscare pe ringul de dans produce curent electric.

luni, 22 decembrie 2008

Adidasi cu CD-ROM si Boxe !

Asa vor arata cica adidasii viitorului, cu CD-ROM si Boxe.Sunt foarte faini ;x

duminică, 21 decembrie 2008

Cadou de Craciun

Pentru cei care călătoresc mult şi nu lucrează doar la birou, un cadou potrivit este Virtual Laser Keyboard. Aceasta are o dimensiune apropiată de cea a unui telefon mobil şi este practic proiectată printr-o rază laser pe orice suprafaţă orizontală. Tastatura funcţionează ca un touch screen şi emite sunete similare cu cele produse de apăsarea tastelor unei tastaturi obişnuite.



Virtual Laser Keyboard funcţionează prin bluetooth şi se comportă ca orice tastatură obişnuită. Tastatura este compatibilă cu Windows Mobile Pocket PC, Smart Phone, Palm OS, Blackberry, Symbian, Windows 2000/XP. Tastaura virtuală funcţionează timp de 2 ore cu baterii. Acest gadget poate fi achiziţionat din magazinele de specialitate la un preţ de 700 de lei.

Parodia logo-urilor

Se pare ca aceasta criza mondiala a afectat aproape tot, ajungand pana si la cele mai importante si mai profitabile corporatii/barand-uri. Iata cateva urmari ale crizei:








Corul bisericii canta rap!

Intodeauna am promovat ideea ca in America se danseaza in biserica. De cantat stiam ca se canta. Insa, ceea ce veti vedea mai jos e ceva cu totul inedit. Corul unei biserici canta piese mainstream, in special rap. Blasfemie? Foarte tare!

6 cai " NON-STOP "

Aceasta replica a inebunit luuumeaaaa !

joi, 18 decembrie 2008

Bancul Serii

Soţul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă:

- Unde ai fost toată noaptea?
- Închipuie-ţi, dragă, chiar când să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea şi mi-a zîmbit provocator. Când a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza şi nu m-am putut abţine să nu o sărut pe gât, la care ea a devenit sălbatică şi ne-am pierdut amândoi capul. În final, am ajuns la ea acasă şi am facut dragoste nebună toată noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai încercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows.

Despre cacanari&hi5

Bitza - Sufletul Orasului (videoclip)

Se pare ca stiu unul din cadourile de Craciun. Este vorba de noul album Bitza, pe care il astept cu nerabdare de atata timp.
Iata videoclipul Bitza - Sufletul Orasului


Bitza feat Raku' si Faibo X-Sufletul orasului from ultras2000 on Vimeo.

miercuri, 17 decembrie 2008

Ecuatia vietii.

Omul = mancat + dormit + munca + distractie
Magar = mancat + dormit

Atunci:

Omul = magar + munca + distractie

Deci:

Omul - distractie = magar + munca

In alte cuvinte:

Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca

Ecuatia 2

Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormit

Atunci

Barbat = Magar + castig bani

Deci

Barbat - castig bani = Magar

In alte cuvinte:

Barbatul care nu castiga bani = Magar

Ecuatia 3

Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormit

Atunci

Femeia = Magar + cheltuiala

Deci

Femeia - cheltuiala = Magar

In alte cuvinte

Femeia care nu cheltuie = Magar

Daca includem:

ecuatia 2 in ecuatia 3

Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie

Deci, Barbatul castiga pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1)
Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2)

Deci avem,

Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala

Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:

Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

Sursa: email.

Masini,masini si iar masini.

Concluzia zilei

După îndelungi cercetări, oamenii de ştiinţă au ajuns la o concluzie: “Cele mai multe vitamine se găsesc în… farmacii!”

marți, 16 decembrie 2008

Internet Explorer are probleme de securitate

Internet Explorer, cel mai popular browser, are probleme de securitate, potrivit BBC News. Utilizatorii săi sunt sfătuiţi de către reprezentanţii Microsoft să folosească alt browser până când problema va fi rezolvată.
Situaţia creată la Microsoft Internet Explorer ar putea permite infractorilor să preia controlul asupra calculatoarelor utilizatorilor şi să le fure acestora parolele, au spus experţii IT.

Reprezentanţii Microsoft au anunţat că au fost detectate atacuri informatice asupra versiunii şapte a browserului, cea mai utilizată ediţie. Mai mult, compania a avetizat că şi alte versiuni sunt vulnerabile atacurilor.

Microsoft a anunţat că va pregăti o soluţie de urgenţă pentru a rezolva această problemă.

Vrei bani?Iti da statu 2 lei :)

Alocatia de stat va creste incepand cu 1 ianuarie 2009 la fabuloasa suma de 42 de lei . Parerea mea e ca ar fi mai bine sa opreasca ei suma asta de 2 lei care vor sa-i adauge la aferenta alocatie si sa si-i bage undeva . Ca un guvern respectabil , nu poti sa cresti pensiile si alocatiile doar de dragul de a face-o , doar pentru ca ai promis in campanie ! - mai ales in momentul asta in care criza mondiala economica da batai mari de cap chiar si celor de pe Wall Street .

Sarbatorile Vin , Sarbatorile Vin , Sarbatorile Vin !

.. Si aici ma refer la agitatia care a inceput sa se contureze usor , traficul ingreunat , aglomeratia din magazin , haosul cumparaturilor . Si nebunia abea’ incepe , pana spre sfarsitul anului nu poti sa-ti doresti decat un sistem nervos “all-road” de la Audi .

luni, 15 decembrie 2008

Jap cu papucu dupa Bush :))

duminică, 14 decembrie 2008

Logitech N1

Prea tare noul Mouse Logitech G5 cu display de Nokia :))

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Femeia la locul ei

Berea merge la gratar… chiar si iarna



Berea merge la gratar ... chiar si iarna

joi, 4 decembrie 2008

Scula de blogger

Ma pot lauda cu o noua achizitie in materie de GSM:LG Viewty...un design atragator,un ecran de 3inch cu touchscreen si o camera de 5MP impecabila reprezinta o serie de calitati pe care le dobandeste acest telefon.Pana acum sunt multumit de el si il recomand !

luni, 1 decembrie 2008

La multi ani romanilor!

O data pe an este ziua voastra si asta de 1 Decembrie...asa ca trebuie sa sarbatoriti aceasta zi asa cum se cuvine.La multi ani Romania !

miercuri, 26 noiembrie 2008

Şasă cai!

joi, 20 noiembrie 2008

Publicitatea pe YouTube va fi scoasă la licitaţie, după modelul Google Publicitatea pe YouTube va fi scoasă la licitaţie,

YouTube va folosi un sistem de publicitate prin licitaţie, potrivit căruia videoclipurile şi spoturile plătite vor fi promovate alături de rezultatele obţinute prin motorul de căutare al website-ului, după modelul iniţiat de Google, a anunţat Los Angeles Times
YouTube va încerca, prin acest sistem, să întreacă succesul înregistrat de Google, prima companie care a scos profituri uriaşe prin motorul său de căutare pe internet. Noul program se va numi YouTube Sponsored Videos şi va da posibilitatea agenţiilor de publicitate să creeze spoturi şi să le posteze prin acest sistem.

Serviciul ce va fi oferit de YouTube este făcut după modelul Google AdWords. Datorită acest serviciu, YouTube estimează o dublare a veniturile sale, urmând să ajungă la 400 de milioane de dolari.

YouTube a fost creat în februarie 2005 de trei foşti angajaţi ai companiei PayPal, cu sloganul "Broadcast Yourself". Platforma foloseşte tehnologia video Adobe Flash pentru a oferi o mare varietate de produse media, precum filme, videoclipuri, emisiuni TV, scurtmetraje originale şi înregistrări făcute de amatori.

În luna martie a acestui an, estimările cu privire la costurile rezultate din rata de trasfer s-au ridicat la aproximativ un milion de dolari pe zi. În aprilie, numărul de videoclipuri accesate a fost de 83,4 milioane, iar numărul de canale de utilizator era de 3,75 de milioane.

Americani idioti

48% dintre americani au nevoie de ajutor pentru folosirea computerului

Chiar dacă multe dintre tehnologiile de ultimă oră se nasc în patria lor, americanii recunosc că reuşesc cu greu să le desluşească tainele. Un studiu publicat duminică a demonstrat că aproape jumătate dintre cetăţenii Statelor Unite au nevoie de ajutor când vine vorba despre utilizarea computerului sau a telefonului mobil.

48% din cele peste 2.000 de persoane intervievate de Centrul de Cercetări Pew, au recunoscut că cer ajutorul pentru a folosi aparatele de ultimă generaţie.

La capitolul probleme tehnice, o treime dintre americani spun că apelează la un departament de service specializat, 15% dintre ei preferă să-şi întrebe prietenii apropiaţi şi doar 2% caută rezolvarea pe Internet. În schimb mulţi aleg variantele mai uşoare, fie se dau bătuţi fie rezolvă de unii singuri problema.

Se pare că Internetul le dă cele mai multe bătăi de cap americanilor. Nici laptopurile nu sunt mai uşor de folosit, recunosc 38% dintre ei. O treime dintre proprietarii de telefoane mobile au recunoscut că au întâmpinat probleme în ultilizarea lor, iar 15% dintre americani mărturisesc că şi mp3-urile sunt câteodată un adevărat mister.

Se destrama Yahoo?

Co-fondatorul şi directorul executiv al companiei Yahoo!, Jerry Yang, şi-a anunţat marţi demisia printr-un comunicat de presă.

Compania trebuie să găsească acum un înlocuitor pentru Jerry Yang.

Decizia lui Jerry Yang ar putea să readucă în discuţie negocierile cu Microsoft care a făcut o ofertă de cumpărare a Yahoo! de 47,5 miliarde de dolari.

luni, 10 noiembrie 2008

trailer The Godfather II


Ultimul si al3-lea manifest anti Goga

joi, 6 noiembrie 2008

50 de metri cu un testicul în gură

În fiecare an, în Huntersville, Noua Zeelandă, are loc festivalul testiculelor. La concursul aferent sărbătorii, participanţii trebuie să ducă un testicul de bou în gură pe o distanţă de 50 de metri, fără să-l scape pe şosea sau să li se facă rău.



Anul acesta, Anthony Bell a reuşit performanţa de a parcurge drumul cu un organ crud în gură, câş­tigând astfel competiţia. Întrebat cum i s-a părut concursul, bărbatul a spus că s-a gândit că o să se simtă rău şi o să re­nunţe, dar pâ­­nă la urmă to­­tul a fost bine. Totuşi, Bell a a­dău­gat: "Dacă testi­culul ar fi fost ata­şat de... un alt or­gan al bo­­ului, si­tua­ţia ar fi fost cu totul alta şi nu aş mai fi participat".

duminică, 2 noiembrie 2008

Moarta de beata la conducere

Ii prapad tipa asta :x

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

nume...

Nume de oameni superiori. Hitler. Semafor. Justitia. Woohoo! Ce fain trebuie sa sune “Semafor baiete e gata masa, hai ca se raceste!”. Sau “Auzi Justitia daca iti mai baci nisip in chilotzi o sa vina Baubau :-S noaptea si o sa te manance!”
Vezi postul intreg pentru numele funny. Sau nu chiar asa funny, deoarece indubitabil dupa ce vezi poza, lumea e plina de prosti. Deci e amuzant dar nu e chiar asa amuzant. Sa zicem un 80% amuzant. HAHA Sfârc auzi.

joi, 30 octombrie 2008

Windows 7 GUI preview

Bun. Ce parere avem. Parca prea multe muchii si colturi (misti cursorul intr-o pozitie nasoala si te tai), Prea multa “sticla”, prea mult vista, mult mult eye candy, si prea mult zgomot de fundal.

In rest, da-i bataie.

Trailer GTA IV


Ţigara lichidă va fi lansată în Olanda până la Crăciun

Ţigara lichidă, o băutură din ierburi şi aromă de fructe care, potrivit producătorilor, oferă aceleaşi senzaţii ca o ţigară obişnuită, va fi lansată în Olanda până la Crăciun

Băutura va purta numele Liquid Smoking şi are ca public ţintă persoanele care nu mai pot fuma în spaţiul public, ca urmare a legii ce interzice acest lucru.

Liquid Smoking nu conţine nicotină, ci un amestec de plante sud-africane pe care băştinaşii le folosesc încă din secolul al XIV-lea, pentru a-şi crea o stare de euforie. Produsul are proprietăţi similare cu cele ale nicotinei, dând o senzaţie de relaxare.

Ambalajul băuturii are forma unui pachet de ţigări. Compania producătoare spune că nu va exista o limită de vârstă pentru cumpărători, dar că nu ar trebui consumată de persoane sub 15 ani. Preţul băuturii va fi de 1,88 euro/cutie.

Producătorul băuturii este compania olandeză United Drinks and Beauty Corporation

Arta nu gluma...

joi, 23 octombrie 2008

Manifest anti-conducere Goga 2

miercuri, 22 octombrie 2008

N-ai cu cine ! Niste barbari !

Bancul zilei :))

Un om intalneste la o petrecere pe noul sot al fostei sotii. Dupa cateva pahare se duce si il intreaba pe cel nou:
- Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand?
La care cel nou raspunde:
- Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua!

ce este şi ce face Svchost.exe

dacă vă interesează ce este şi ce face Svchost.exe (programul pe care il vedeţi in task manager de la windows şi nu ştiţi dacă să daţi sau nu end process) o să vă fac o scurtă prezentare.
conform microsoft:"Svchost.exe este un nume de proces gazdă generic pentru serviciile care se execută pornind de la biblioteci cu legare dinamică (DLL-uri)."
pe romaneşte - cei de la microsof s-au hotărat cu ceva timp in urmă să transforme unele aplicaţii . exe in .dll. cică ar fi mai bine.
ei bine, pe pentru ca aceste .dll să funcţioneze este nevoie de .... Svchost.exe.
mai multe detalii de - la microsoft

duminică, 19 octombrie 2008

Graffiti is …

pentru fetele care se intreaba daca sunt prea grase…

Cel mai mare credit din Romania

De pe wall-street.ro aflam ca cea mai mare companie din Romania, Petrom, a contractat de la 5 banci un credit in valoare de 375 milioane euro, precedentul record apartinand grupului telecom RCS&RDS, care a luat 500 mil. dolari (330 mil. euro).
Imprumutul va fi folosit de Petrom pentru finantarea activitatii curente si a investitiilor. Imprumutul a fost acordat de cinci banci care sunt prezente si in Romania, respectiv Unicredit Bank Austria, Credit Agricole Luxemburg, Erste Group Bank, Raiffeisen Zentralbank Osterreich si Societe Generale Bank & Trust.
Petrom va platii o dobanda anuala cu 1,5% mai mare decat rata de referinta a dobanzii, iar cea mai mare parte din cele 375 milioane euro va fi retrasa in euro si lei, existand posibilitatea ca imprumutul sa fie folosit si in dolari.
Compania Petrom este listata la Bursa de Valori Bucuresti si are o valoare de piata de 13,59 miliarde lei (3,6 miliarde euro), conform cotatiei de inchidere de miercuri, de 0,24 lei/actiune.

Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate!

Internet vs literatura

Internetul bate cartea! Nu este vorba despre preferinţele generaţiei tinere ci de un studiu făcut de neurologii britanici. Aceştia spun că au dovezi că navigarea pe internet stimulează creierul mai mult decât cititul unei cărţi.


Specialiştii britanici susţin că testele au arătat ca navigarea pe internet activează mai multe zone ale creierului decât cititul unui roman.

Cititul activează centrii memoriei, pe cel al acuităţii vizuale, al cititului şi vorbitului.

Navigarea pe web activează în plus centrii înţelegerii complexe şi pe cel al luării deciziilor. Navigarea pe net este echivalentă cu rezolvarea unui puzzle sau completarea unui rebus, asigură neurologii.

Ei recomandă vârstnicilor să practice căutatul pe web ca să-şi menţină în formă sănătatea mintală.

luni, 13 octombrie 2008

cola cherry ;x ~

joi, 9 octombrie 2008

Impotriva liceului meu

Citeam pe MazeMania un articol foarte interesant:Un elev din Colegiul National Octavian Goga,Sibiu a gandit o melodie impotriva acestui liceu comunist fara niciun fel de frica el a postat-o pe Youtube.Astfel ea se va raspandi foarte repede.


Pregatiti-va de prima lovitura
Una speciala,fara prea multa ura.
Asta e manifestul sufletelor tacute,
reduse la tacere prin metode comuniste.
Cred ca vorbesc in asentimentul tuturor
Celor care studiaza in Liceul Minunilor.
Fac probleme chiar daca-s praf la mate
Si filozofez chiar daca n-am fost discipolu lui Socrate.
In cazul in care n-ai aflat,Liceul Minunilor
E doar unul in Hermanstadt.
Nu dau nume pt ca e publicitate pozitiva
iar ceea ce fac aci e instigare negativa.
Suntem ca pe plantatie,fara sa fim negri
Unde daca vii larg imbracat esti privit
ca un Trabant inscris la Grand Prix
unde in fiecare clipa, digital esti urmarit.
Si sincer m-am saturat sa fiu pandit
satul la 10 absente degeaba sa fiu pedepsit.
Asta a fost doar incalzirea,strofa a doua
E cea care modifica gandirea.

Nu stiai ca strofa a doua vine fara refren?
Nici yo nu stiam ca pasarea Dodo e mamifer.
Cunosc un exemplar care sperie pana si coiotii
Mica si intepata de zici ca i-o facut cineva un wedgie.
Daca i-o facut sper ca i i-o tras pana peste nas
Nu ca ar fi o distanta mare de tras.
Ajunge cu capul rautatilor
Hai sa ne adresam si aghiotantilor.
La noi in cancelarie gasesti cel mai mare muzeu
De la Gutui,Femei-barbati, barbati fara pic de tupeu
Femei scobitori,femei cu picioare imblanite
sau f stresate,continuu de sapa urmarite.
De asemanea exemplare cu limba voit prinsa
Sau personaje din desene animate,Besser e in priza.
Bineinteles sunt si profesori de treaba
Care inteleg ca noi decidem si nu se baga.
Ne-am saturat sa fim continuu controlati
Suntem analizati la intrare,ca vizitatorii in tabara de refugiati.
E un fel de dictatura iar noi va anuntam acum
suntem plini de ura ca un cos de sebuum.
Suntem primul liceu din Sibiu,
noi l-am facut european,noi il putem baga in sicriu.
Ne cerem drepturile,fara controale inopinate
fara confiscari frauduloase,sau amenintari retardate.
E destul pentru o prima parte
Daca e avant,saga ajunge departe."

duminică, 5 octombrie 2008

Saints Row 2

Arme, droguri, violenţă şi o actriţa porno în Saints Row 2
Saints Row 2 se va lansa pe 14 octombrie şi promite un nivel nemaiîntâlnit de violenţă şi o libertate de mişcare care va rivaliza cu principalul său concurent, GTAIV.
Saints Row 2 este construit pe un nou motor grafic, construit de la zero de către Volition, producătorul jocului. Spre deosebire de concurenţa sa, Volition este pregătit să ofere jucătorilor o viziune mult mai dură şi violentă a conflictului între două grupări rivale, care se luptă pentru dominarea traficului de droguri din oraşul Stilwater.

Povestea se desfăşoară la cinci ani după acţiunea din Saints Row. Jucătorul intră în pielea liderului unei bande intitulate "3rd Street Saints". Acesta se întoarce în Stilwater după ce a petrecut cinci ani în comă şi îşi reîncepe ascensiunea în rândurile crimei organizate.

Peoducătorii acestui joc au considerat că armele, drogurile şi violenţa nu erau suficiente pentru promovarea acestui joc, aşa că au decis să aducă în echipă şi starletă porno Tera Patrick. Saints Row 2 se lansează pe PC, Xbox 360 şi PS3

marți, 30 septembrie 2008

Pronostic Fiorentina - Steaua

Rasfoind blogul lui Marius am observat un nou concurs pe prima pagina,concurs in parteneriat cu Ultrasport.Concursul se refera la scorul corect de la Fiorentina-steaua.Parerea mea este ca Steaua are o sansa reala sa scoata un rezultat mare astfel ca pronosticul meu e 1-1 si vreau sa castig mingea asta

duminică, 28 septembrie 2008

NFS Undercover cerinte sistem

Electronic Arts, producătorul jocului Need for Speed: Undercover a făcut publice cerinţele minime de sistem pentru acest joc.



Cerinţele minime de sistem pentru jocul Need for Speed: Undercover sunt următoarele:

Windows XP or VISTA cu cel mai recent service pack instalat
Intel Pentium 4 (sau echivalent) CPU care rulează la 2.8GHz sau mai mult (3.0GHz dacă rulează sub Windows Vista)
1GB RAM
Geforce 6500, Radeon 9500 sau mai bun DirectX compatibil cu o placă video cu Pixel shader 2.0 sau mai mult (AGP si PCIe only)
DirectX cu o placă de sunet compatibilă
DVD Drive 8X sau mai rapid
Pentru instalarea jocului este necesar sa aveti 2.0 GB spaţiu liber pe Hard Disk
Pentru a juca online este necesară o conexiune broadband la Internet.


Cel mai nou joc din seria NFS, se va lansa în America de Nord pe 18 noiembrie iar în Europa pe 21 noiembrie 2008. John Riccitiello, directorul Electronic Arts, a declarat că NFS Undercover va avea mai multe elemente de originalitate şi asta pentru că echipa care se ocupă de dezvoltarea acestui joc a avut la dispoziţie mai mult timp pentru producţia jocului


joi, 25 septembrie 2008

Nu mai murim !

Cel mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider, nu va putea fi repornit până în primăvara anului 2009, din cauza unei defecţiuni. Anunţul a fost făcut aseară la Geneva de Centrul Europeană pentru Cercetare Nucleară.



Lansat la 10 septembrie, acceleratorul s-a defectat până acum de două ori şi nu a funcţionat mai mult de patru zile. Vinerea trecută, instalaţia a fost oprită din cauza unei scurgeri de heliu, gaz folosit pentru a răci tunelul la minus 271 de grade Celsius.

Cea mai probabilă cauză a defecţiunii a fost o conexiune electrică defectuoasă dintre doi magneţi. Cercetătorii sunt nevoiţi acum să readucă acele sectoare ale tunelului la temperatura camerei şi să deschidă magneţii pentru a fi inspectaţi, operaţiune ce va dura trei-patru săptămâni.

Această investigaţie, plus reparaţiile, urmate de perioada de întreţinere, vor amâna repornirea acceleratorului până în primăvara anului viitor.

duminică, 21 septembrie 2008

Google Phone

T-Mobile, compania care va comercializa telefonul, a anuntat ca va prezenta mult asteptatul telefon mobil bazat pe sistemul de operare "Android" dezvoltat de Google, in cadrul unei conferinte de presa, care va avea loc la New York pe 23 septembrie.

GPhone ar trebui sa concureze celebrul iPhone, produs de Apple, cat şi BlackBerry, produs de Research in Motion.

Telefonul, fabricat de compania HTC, va iesi pe piata abia luna viitoare.

Asemeni rivalilor sai, Google Phone va dispune de touchscreen, GPS, conexiune WiFi si 3G.

Testoasa cu 2 capete

O testoasă nascută cu doua capete, de la un parc acvatic din estul Chinei, a invatat sa profite de dizabilitatea ei si mananca de două ori mai mult decat suratele sale.

miercuri, 17 septembrie 2008

Pisica nebuna BHUHUHUHUUHUHU !

Romania Elvetia la Sibiu

Echipa nationala de baschet masculin a Romaniei cere sprijinul sibienilor pentru meciul cu Elvetia care se va desfasura miercuri, de la ora 19,00, in Sala Transilvania. Dupa ce a inceput cu stangul campania din preliminariile pentru Campionatului European - Divizia B, cu infrangeri in fata Ciprului (70-71) si in Belarus (59-70), "tricolorii" sunt obligati sa castige partida cu Elvetia, pentru a pastra, in continuare, sanse de calificare. "La Sibiu exista un public cunoscator de baschet si care sustine in permanenta echipa. Speram ca si de aceasta data suporterii sa fie alaturi de noi", spune antrenorul "nationalei", Costel Cernat. Un apel catre suporteri a facut si directorul tehnic al echipei nationale si al CSU Sibiu, Mircea Vulc. "Sper ca sala sa fie plina. Din fericire, lucrarile au fost finalizate la timp si, chiar daca vor fi cu 300 de locuri mai putine, mizam pe suportul fanilor, pentru ca echipa are nevoie de sustinere.

Update : Romania Elvetia 83-53

luni, 15 septembrie 2008

A inceput...

A inceput scoala :((/Am inceput antrenamentele si zilele frumoase de stat degeaba s-au terminat pentru inca 9 luni de munca.Prin acest post vreau sa urez multa bafta tuturor elevilor de scoli generale sau liceu si mai ales celor care au de sustinut examene.Bafta tuturor sper ca veti avea parte doar de lucruri bune si sa treceti cu bine peste toate.hF&gL ~

duminică, 14 septembrie 2008

Csu Sibiu-Romania

Dupa un meci halucinant si foarte obositor Csu Sibiu reuseste sa invinga nationala Romaniei cu scorul de 87-85.Cu exceptia unui incident iscat de Matthews impotriva lui Bogdan Popescu in rest meciul a descurs in conditii bune.Desii Romania a condus meciul de la un capat la altu echipa sibiana a reusit sa isi gaseasca puterea si cu ultimele resurse am reusit sa castigam si sa facem spectacol chiar cu niste dunkuri de exceptie marca Matthews si Harrison.

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Noua Sala Transilvania






vineri, 12 septembrie 2008

Enduro la Sibiu

Red Bull Romaniacs, competitia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, va debuta astazi, cu un spectacol impresionant, care va avea loc in centrul orasului Sibiu. De remarcat este ca la editia din acest an a raliului motociclistic concurentii se vor intrece prin zone situate chiar si la peste 2.000 de metri inaltime.

Cea de-a V-a editie a raliului Red Bull Romaniacs se va desfasura anul acesta pana pe 17 septembrie, iar concurentii vor fi impartiti in patru clase: 'pro', 'expert single', 'expert team' si 'hobby'. Dar pana la debutul propriu-zis al raliului, cei 219 participanti prezenti la startul editiei din acest an vor trece peste 19 obstacole artificiale, amplasate pe un traseu solicitant, intre fantana de pe bulevardul Corneliu Coposu si cladirea Spitalului Judetean Sibiu.

Vor concura si la 2.000 de metri inaltime

Mai mult chiar, in zona pietonala a orasului, concurentii vor trece peste anvelope, busteni si pietre, vor sfida legile gravitatiei traversand structuri din lemn instabile si, spre deliciul dependentilor de adrenalina si senzatii tari, vor accelera apoi pentru a sari de pe cladiri in constructie. ?n cele patru zile de competitie, participantii vor strabate aproximativ 200 de kilometri prin zone usor accesibile din jurul Sibiului, Curmatura Stezii, Paltinis, Gusterita, dar vor fi nevoiti sa faca fata si unor trasee extrem de dificile, unele situate la inaltimi de peste 2.000 de metri, in munti.

Transfagarasan

Poate cel mai spectaculos drum de masina din Romania este soseaua care leaga Muntenia de Transilvania, pe numele ei oficial DN7C, insa cunoscuta ca si Transfagarasan, este un traseu obligatoriu pentru orice impatimit al condusului si pentru oricine dornic sa vada niste peisaje mirifice, oferite de Muntii Fagarasi.

Soseaua cu serpentine in varf de ac traverseaza o zona presarata cu lacuri glaciare, cascade, viaducte si tuneluri. De fapt, Transfagarasanul este soseaua cu cele mai multe tunele si viaducte din Romania, inclusiv cel mai lung tunel din Romania, Tunelul Balea, care are 887 de metri si nu este luminat sau aerisit artificial.

Pentru cei care doresc sa guste din aventura Transfgarasanului, recomandat este sa porneasca de la sud spre nord. Din Muntenia, drumul porneste de dupa Curtea de Arges si se termina fix inainte de Sibiu, la intersectia cu DN1. Altitudinea inalta, zapada abundenta si temperaturile joase, dar si gradul inalt de dificultate a drumului fac ca acest traseu sa fie deschis doar cateva luni pe an, de la sfarsitul lui iunie pana inspre octombrie in anii caldurosi. Cat de mult este deschis din drum este specificat de mai multe ori inainte de a incepe propriu-zis urcusul, astfel ca puteti sa va informati din vreme daca veti putea traversa in partea cealalta sau nu.

Popasuri obligatorii pe Transfagarasan
Barajul Vidraru

Daca pornesti dinspre Pitesti inspre Sibiu, primul popas obligatoriu este Barajul Vidraru. Impresionanta constructie de 166,6 metri inaltimea formeaza Lacul de Acumulare Vidraru, iar turistii pot admira tot peisajul inconjurator de pe platforma Belvedere. Tot in aceasta zona sunt si Statuia lui Prometeu cu fulgerul in mana, simbolul electricitatii si Cetatea Poenari, fosta resedinta a lui Vlad Tepes, considerata in legende ca locul de intalnire al vampirilor. Tot aici a fost construita cea mai inalta platforma de bungee jumping din Europa. Pe lac, la cateva sute de metri de baraj, se afla debarcaderul de unde se organizeaza curse de agrement cu vaporasul.

Lacul Balea
Lacul glaciar Balea este un adevarat monument al naturii, un luciu de apa clara formata intr-un circ glaciar, si este un loc perfect pentru diferite sporturi. Vara se poate practica aici canotajul, iar iarna se patineasa, se joaca hockey sau curling. De fapt, Balea Lac este un adevarat centru de sporturi de iarna, organizindu-se numeroase competitii de sport extrem si putindu-se cobori pe un traseu de aproximativ 10 km, cu diferenta de nivel de 500m.

Cascada Balea

Situata mai jos de lac, inspre Sibiu, este accesibila vara pe drum rutier si iarna cu telecabina. Se afla la atitudinea de 1234 metri, iar caderea de apa are aproximativ 68 de metri.

Posibilitati de cazare pe Transafagarasan
De la locuri de camping, la pensiuni si cabane, gasesti aici intreaga gama. Pe malul lacului Vidraru, cunoscute sunt Cabana Valea cu Pesti si Cabana Cumpana, iar in jurul lacului Balea Cabana Balea Lac si Vila Paltinu.

Unde mananci?
Daca nu ti-ai adus cu tine gratarul, si vrei sa incerci oferta din zona, exista mai multe pensiuni sau chiar restaurante care sa iti satisfaca foamea generata de altitudinile inalte si aerul proaspat de munte. La Vidraru cunoscuta este Casa Argeseana, iar langa Balea Cabana Balea Lac, situata pe peninsula ce inainteaza in lacul glaciar dispune de restaurant. De asemenea, in numeroase locuri de popas de-a lungul drumului serpuitor prin munti poti opri pentru a cumpara diferite specialitati de la taranii care vand pe margine: fructe de padure, sirop concentrat facut in casa, porum fiert sau copt, cascaval dupa retete traditionale, o multime de bunatati menite sa te faca sa poftesti la ele.

joi, 11 septembrie 2008

Atentate 11 septembrie

Azi,11 septembrie 2008 se "sarbatoresc" 7 ani de la atentatele din 2001 care au constat intr-o serie de atentate sinucigase care a implicat deturnarea a patru avioane de pasageri. Avioanele au fost folosite ca bombe aeriene; aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise pe data de 11 septembrie 2001.Pe langa pierderile omenesti, Turnurile Gemene ale World Trade Center si alte cinci edificii au fost distruse sau s-au daramat partial; inca 23 de edificii si Pentagonul au fost afectate.

miercuri, 10 septembrie 2008

Blonda la volan



Daca vedeti semnul asta pe vreo masina in trafic , incercati sa stati mai la distanta.
Sursa zvoner.ro

marți, 9 septembrie 2008

Coincidente sinistre

COINCIDENTE SINISTRE:
Anul 1981: 1. Printul Charles se casatoreste.
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare.

Anul 2005: 1. Printul Charles se casatoreste.
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare.
CONCLUZIE: Daca Printul Charles se mai casatoreste o data si Liverpool ajunge iar in finala ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa.

luni, 8 septembrie 2008

Cerbul de Aur ramane in Romania

Razvan Krivach este castigatorul marelui trofeu Cerbul de Aur
Trofeu al festivalului de la Brasov i-a revenit clujeanul Razvan Krivach, cu piesa "Too Much Love Will Kill You", "Cerbul de Argint" a fost atribuit grupului suedez Biondo, cel care a concurat si la selectia nationala pentru Eurovision, Tony Poptamas & Desperado au primit trofeul "Cerbul de Bronz" pentru piesa, "The Universe", in timp ce Annamari Dancs s-a multumit cu premiul publicului.

Pana in prezent, Cerbul de Aur a mai fost castigat de patru ori de reprezentantii Romaniei: Luminiţa Dobrescu (1969), Monica Anghel (1996), Proconsul (2001) si Paula Seling (2002) .

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Anunt !

Caut gazda pentru un server de World of Warcraft - The Burning Crusade. Un host stabil care sa aibe urmatoarele cerinte : Linux sau Windows XP/Server , 1 sau 2 GB RAM , Harddisk 150GB+ , banda la internet de 10mb+ ar fi ideal sa aibe 30 de mb , placa video destul de performanta, nu chiar de ultima generatie dar sa fie mai recenta sa aibe vechime de 1-2 ani , Uptime 95% +. Cine este interesat sa-mi de-a add pe messenger ID-ul meu este crystal.exio . Pot plati pentru host de la 50 RONI in sus maxim 120 RONI.

joi, 4 septembrie 2008

coFFe

Cercetatorii niponi, de aceasta data, au analizat timp de 15 ani pe un esantion de 54.000 de femei, printre altele, si relatia dintre consumul de cafea si cancerul de col la femei.


Rezultatele studiului releva ca un consum excesiv de cafea (mai mult de 3 cani pe zi) diminueaza cu 60% riscurile de a dezvolta cancer de col uterin la femei, comparativ cu cazurile in care consumul de cafea este de mai putin de doua cani de cafea pe saptamana.(Mediafax)
Explicatia cauzala: cafeaua in exces scade nivelul de insulina din organism => reducerea riscului de dezvoltare a cancerului de col uterin.

Stiu eu ce sa zic…cam mult totusi 3 cani de cafea pe zi. Sa nu dam in altele zic… :-(

miercuri, 3 septembrie 2008

Maus de blogăr - leapsa


Blogatu lanseaza o noua leapsa legata de gadgeturi.Este vorba de mouse`uri de bloggeri...adica ce mouse folosesti.Am 2 mouseuri in stare excelenta de functionare.In prezent folosesc un Genius Ergo 525 un mouse cu foarte multe calitati...dar mai si un A4tech Netscroll...Nu sunt foarte pasionat de acest gadgeturi...dar imi place desingnul mouseului meu...Nosfer,SiBlondeleGandesc,zorin,Brylu,Mazemania,Shoricika voi ce mouseuri folositi?

marți, 2 septembrie 2008

Dacia Rullz!

Unul din cele mai bune videouri ale verii.Spun asta, pentru ca nu e singurul pamflet aparut vara asta pe net.Au mai fost si cei de la Tzuca Apolodor,si cei de la Vacanta Mare, iar acum acesti domni cu un simt artistic dezvoltat.Videoclipul este filmat destul de bine, nu e unul din videourile acelea de amatori la care li se vad pixelii iar calitatea audio/video lasa de dorit.Felicitari celor care au avut aceasta initiativa.

Este oarecum si putin blasfemie, realizatorii clipului inlocuind personajele biblice ale unei icoane, cu Nicolae Guta si Adi Minune.Insa nu cred ca lumea bisericeasca va avea cine stie ce pierderi de pe urma acestui amanunt.

Un video care face putin haz de Banca Transilvania( agentul de la Banca Transilvania imbracat in rochita de balerina), de Dacia bineinteles, si de cocalarii care chiar is “tuneaza” cazanul a.ka Dacia, crezand ca sunt mari zmei.Vizionare placuta:

Primele probleme...

Un nou defect aparut la sistemul de securitate al celebrului iPhone lansat de Apple, permite utilizatorilor neautorizati să acceseze rapid agenda de contacte sau e-mailurile, chiar si atunci cand aparatul este blocat. Reprezentantii Apple sustin ca stiu de existenta acestei probleme, iar momentan aceasta este in curs de solutionare.


Purtatorul de cuvant al Apple a declarat intr-un mesaj electronic, ca reprezentantii companiei stiu deja de existenta acestei probleme, iar momentan pregatesc o actualizare a programului care sa rezolve aceasta problema. El nu a mentionat si data de la care va fi disponibila această versiune imbunatatita a programului.

Oricum si iPhone asta e un telefon de fite care nu prea merita banii.

luni, 1 septembrie 2008

Sens girator pe DN1

Iubiti conducatori aveti grija la viteza pe E68(Sibiu-Brasov)pentru ca iubitul Consiliu Judetean sa gandit sa faca un sens giratoriu(zona Mohu)asa ca aveti grija sa nu mergeti cu 200km/h ca s-ar putea sa nu mai prea aveti timp sa franati.Eu unul o consider cea mai de RAHAT chestie care s-a intamplat in judetul Sibiu...deci sa faci pe un drum national sens giratoriu numa in Romania se intampla,de aceea suntem unici...dar pacat ca in prostie

duminică, 31 august 2008

Romani vs unguri

Un roman in tren. Se realxeaza omu, isi scoate pantofii si incaltza o pereche de papuci comozi, cand observa in locul din stanga un ungur, in locul din dreapta un ungur. Dupa juma de ora romanu politicos catre unguri:
- Eu ma duc sa iau o bere, voi vretzi ceva?
Unguru din stanga:
- Da, o cola fara gheatza.
Dupa ce pleca sa ia bauturile unguru din stanga ii ia un pantof si trage o flegma sanatoasa in pantof si il pune la loc. Aduce romanu bauturile, dupa juma de ora ii intreaba din nou. Unguru din dreapata:
- Mie adu-mi o cola cu gheatza.
Romanu pleaca dupa bauturi, unguru din dreapta trage o flegma in celalalt pantof. Inainte de destinatie, romanu isi pune pantofii si isi da seama de situatzie, dupa care politicos li se adreseaza:
- Ma intreb oare cand o sa inceteze ura asta intre romani si unguri, cand o sa putem sa ne purtam si noi civilizat, fara sa tragem flegme in pantofi, fara sa ne pisam in cola…

Top 25 Torrents




via

vineri, 29 august 2008

Românii atacă UEFA!

NEC Nijmegen - Dinamo
Wolfsburg - Rapid
Fc Timisoara - Partizan Belgrad
Slavia Praga - Vaslui
Hamburg - Unirea Urziceni

La prima vedere a fost o tragere norocoasa,intrucat Dinamo si Poli Timisoara au niste adversari accesibili .Ghinionul e de parte Rapidului,a Urziceniului si a Vasluiului. Primele 2 au extrem de mult de munca impotriva unor echipe excelente precum Wolfsburg si Hamburg ambele terminand pe locurile 4 si 5 in Germania fiind la egalitate de puncte.Cat despre Vaslui are un meci extraordinar impotriva campioanei en-titre a Cehiei:Slavia Praga.Toate echipele sper ca isi vor da viata pe teren si se vor califica,desii e cam imposibil sa mearga toate in grupe dar sa fim optimisti.HAI ROMANIA !

joi, 28 august 2008

Romania in UCL

Steaua si CFR Cluj au ajuns la masa bogatilor...avem in sfarsit 2 echipe in grupele Ligii Campionilor,un lucru extraordinar de important pentru fotbalul romanesc.

GRUPA F : O.Lyon,Bayern Munchen,Steaua,Fiorentina
GRUPA A : Chelsea,AS Roma,Bordeaux,CFR Cluj

Dupa parerea mea grupa CFR`ului este una mai accesibila intrucat Bordeaux nu mi se pare o echipa atat de puternica si poate fi invinsa,despre Chelsea nu sunt multe lucruri de spus,As Roma este o echipa organizata dar destul de batrana,CFR`ul poate scoate un rezultat de egalitate la cluj.

Programul Stelei in Grupa F :
17 septembrie: Steaua Bucuresti - Bayern Munchen
30 septembrie: Fiorentina - Steaua Bucuresti
21 octombrie: Steaua Bucuresti - Olympique Lyon
5 noiembrie: Olympique Lyon - Steaua Bucuresti
25 noiembrie: Bayern Munchen - Steaua Bucuresti
10 decembrie: Steaua Bucuresti - Fiorentina.

Programul Clujului in Grupa A :
16 septembrie: AS Roma - CFR Cluj
1 octombrie: CFR Cluj - Chelsea Londra
22 octombrie: Girondins Bordeaux - CFR Cluj
4 noiembrie: CFR Cluj - Girondins Bordeaux
26 noiembrie: CFR Cluj - AS Roma
9 decembrie: Chelsea - CFR Cluj.

Le urez bafta ambelor echipe si inca mai am speranta ca una dintre ele sa termine pe locul 2,dar sansele sunt infime.Sunt sigur ca una dintre echipe va reusi sa termine pe locul 3 loc care duce in UEFA.HAI ROMANIA !

Cocalari...

Demult mi-am dorit sa abordez acest "domeniu"care pe multi ii framanta.Ce intelegi tu,cititorule,prin cuvantul cocalar?
Si zilele astea un bun prieten Ultrasound s-a gandit sa ii intrebe pe membrii forumului playsystems Ce inseamna cocalar pentru ei?Am dat si eu ceva definitii dar nu au fost ca la carte :(
Uitati si voi adevaratul sens al acestui cuvant si nu mai jigniti orice om facandu-l cocalar : Cocalar=În dictionarele vechi, cuvîntul nu apare (de ex., în marele DLR). Nu e nici în DEX, nici în DGLR, nici în NDULR. E inclus în dictionarele de argou, cu sensurile: "tigan care cauta prin gunoaie" • "tigan bisnitar" • "smecheras de cartier" • (între tigani:) "tigan de cea mai joasa speta". În lucrarea Viorel Achim, Tiganii în istoria României, Ed. Encicl., Buc., 1998, 204 pp.fm, la p. 171, cocalarii sunt trecuti printre grupurile de tigani zise "neamuri": "caldarari, rudari, ursari, tigani de matase, cocalari, gabori". GP, 16.1.08 !!

miercuri, 27 august 2008

La multi ani d1sco!

La multi ani mie!Multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor !

Ma simt mai batran cu un an :(...

marți, 26 august 2008

unde-i sarpele?

Hai sa radem putin ca n-am mai facut-o de mult :)) UNDEI-I SARPELE? Frumosi chiloti :)

luni, 25 august 2008

Lansare iPhone3G in Romania

iPhone 3G a fost lansat oficial în Romania. Mii de oameni au asteptat joi noapte sa cumpere primele astfel de telefoane aduse in tara de compania Orange. Lansarea a avut loc simultan in Bucuresti si in magazinele Orange din Iasi, Cluj, Brasov , Timisoara si Constanta. Compania a oferit joi seara o reducere consistenta primilor clienti. Cei care au dorit varianta de 8Gb, au primit varianta superioara de 16 Gb, la pretul celui de 8.

iPhone 3G costa intre 179 si 489 euro in oferta Orange Romania, in functie de model, tipul de abonament si de perioada contractuala a abonamentului. iPhone 3G se gaseste in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei. Telefonul va fi disponibil in toate magazinele Orange din tara si in peste 25 de magazine ale partenerilor Orange.


REALITATEA.NET - Orange a lansat oficial telefonul iPhone 3G în România

sâmbătă, 23 august 2008

CS 1.6

Cam asa sta treaba :(


vineri, 22 august 2008

The Dark Knight locul 1 in IMDb 250

The Dark Knight si-a inceput intr-un mod foarte controversat aparitia pe marile ecrane - printr-un scandal de proportii legat de castigarea locului 1 in topul IMDb 250 al tuturor timpurilor. Am fost dintotdeauna semi-fan Batman - da, filmele au fost mai mult decat slabute, dar pana la urma fun si cumva addictive. Totusi, nu imi dadeam seama ce ar fi putut propulsa un film din serie chiar pe locul 1. Prin urmare, legam acest fenomen de aparitia in film a lui Heath Ledger si moartea prematura a acestuia din primavara.

Dupa ce am vazut filmul, mi-am dat seama ca nu exista mare legatura.


Intr-adevar filmul nu are ce cauta chiar pe locul 1, dar este in mod cert un film bun, depasind clar seria Batman si asteptarile pe care le-am fi avut in mod normal de la un astfel de film. Heath este intr-adevar motivul locului 1, dar nu prin scandalul generat de moartea lui, ci prin jocul deosebit, modul fascinant de a interpreta un personaj malefic, lipsit de logica, a carui rautate pura nu are margini sau motivatie.

Geneza lui Bruce Wayne, urmata de geneza lui Joker si Harvey Two-Face

Ceea ce aduce in plus The Dark Knight fata de Batman Begins sunt personajele fascinante - Joker si Harvey Two-Face - cele doua fete ale raului: raul motivat si superstitios si raul in toata nebunia acestuia. Un alt plus al filmului este realismul - filmul se desprinde de supranaturalul productiilor Batman anterioare si de imaginea de benzi desenate pentru copii sau de film cu supereroi. Filmul este un film de actiune bogat, intunecat, realist si fascinant.

Marean e pretutindeni

joi, 21 august 2008

Google doodle...

Google doodle reprezinta niste modificari aduse la sigla originala a companiei Google cu ocazia unui eveniment important ca: sarbatori, aniversari ale unor celebritati sau evenimente majore ca Olimpiada.


miercuri, 20 august 2008

Doi politisti in actiune

Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l iau la intrebari:
- In ce clasa esti, ma?
- In clasa a 2-a.
Unul din ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii spune:
- Ce-ai cu el? Tu in clasa a 2-a nu fumai?
- Ba da, dar eu aveam 18 ani !

Ce play`aza bloggerii

Blogatu se tine de glume si aducandu-si aminte de "cineretze" mi-a trimis si mie o leapsa.Viata care o duc acum e tinerete pentru mine;astfel in momentul de fata eu joc NFS Most Wanted incercand sa-l duc la bun sfarsit,versiunile mai noi de la seria NFS nu m-au impresionat,sunt un impatimit al jocurile de gen shooter:Counter Strike 1.6(in cea mai mare parte a zilei),Call of Duty 4,The Suffering 2 si cam atat.Cand am ocazia si gasesc un adversar pe masura mai joc in retea seria de jocuri de la EaSports:Fifa 2008,Nba 2008 si NHL 2008.

Is curios de ce jocuri erau maniaci : Mazemania , Zorin , Nosfer , Brylu , drag0sh , SiBlondeleGandesc

marți, 19 august 2008

Lamborghini curat.

Posesorul unui Lamborghini Gallardo s-a gandit sa mai puna si el un ban la saltea deoparte , spalandu-si bolidul cu galeata in plin centrul capitalei , sursa de apa fiind chiar fantanile arteziene.In acest ritm , nu ma mira ca proprietarii de spalatorii auto sa dea faliment..


luni, 18 august 2008

Need for Speed Undercover

Cel mai nou joc din seria NFS, se va lansa in intreaga lume pe 18 noiembrie 2008. Anuntul a fost facut de distribuitorul jocului, compania Electronic Arts.


John Riccitiello, directorul Electronic Arts, a declarat ca NFS Undercover va avea mai multe elemente de originalitate si asta pentru ca echipa care se ocupa de dezvoltarea acestui joc a avut la dispozitie mai mult timp pentru productia jocului. Daca pana acum la un titlu Need for Speed se lucra 12 luni acum durata de lucru s-a marit cu inca sase luni. "In viitor ciclul de productie a unui joc Need for Speed va ajunge la doi ani. Sunt convins ca Undercover este un joc mult mai bun decat ProStreet " a adaugat Riccitiello.

Jocul Need for Speed Undercover se va lansa in versiunile pentru PC, Xbox 360, PS3, PS2 si Wii.

Vand Nokia 6288

Vand Nokia 6288 black aproape nou garantie 1 an,casti incluse,card de 512 MB,incarcator,cutie,cablu USB.Bateria tine 4-5 zile deoarece are ecran mare si multe culori si consuma,incarcatorul este dinala rapid care incarca telefonul in 30 minute.Nu este zgariat sau sters.Stare impecabila!Pret 600 lei negociabil.
Mai multe date tehnice despre acest telefon,click aici

Detalii pe mess:d1sco_wade

sâmbătă, 16 august 2008

Maine,strand !

Maine distractie maxima se anunta la strandul proaspat deschis in Sibiu intrucat canicula e peste noi si apa rece ca gheata sa ne racoreasca.E prea cald temperatura in casa a atins 28 chiar 29 grade nu m-ai rezist.Bafta tuturor si va astept maine la strand,ne vedem acolo.

Al 2lea aur

Al doilea AUR! Echipajul feminin de dublu rame a luat titlul olimpic

Echipajul feminin de dublu rame au câştigat medalia de aur în proba de 2000 metri de la Jocurile Olimpice de la Beijing. Canotoarele Georgeta Adrunache şi Viorica Susanu au încheiat cursa în 7:20.60 fiind urmate de canotoarele din China ( 7:22.28) , medalia de bronz revenind echipajului din Belarus. Sportivele noastre au reuşit astfel să aducă a doua medalie de aur delegaţiei României. Sportivii noştri au reuşit până acum să adune 5 medalii olimpice (2 aur, 1 argint, 2 bronz).

Superman varianta romaneasca

Samsung E200 construit din porumb

Telefonul E200, de numai 9,9 milimetri, a fost relansat cu un nou nume, Samsung E200 Eco

Intreaga sa carcasa este construita din bio-plastic care contine materiale extrase din plante, cum ar fi porumbul. Samsung va extinde folosirea bio-materialelor pentru a reduce producerea de dioxid de carbon în procesul de constructie. O singură tona de bio-plastic, la fel ca cel folosit in E200 Eco, reduce cu 2,16 tone de dioxid de carbon fata de plasticul obtinut din petrol.

E200 Eco vine intr-o cutie de hartie reciclabila si va fi disponibil pe piata din Europa la inceputul lunii septembrie.

Acceptam orice

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008