miercuri, 31 decembrie 2008

La Multi ani 2009 !

La cumpana dintre ani,iti doresc ca 2009 sa iti aduca multa sanatate,fericire,sa fie un an plin de belsug si realizari depline ! LA MULTI ANI !!!

PS:Mai putin de 10 ore pana la trecerea dintre ani

marți, 30 decembrie 2008

Optimi Champions League


Cu adevarat, in primavara celei mai galonate competitii europene de clububuri, Champions League, au ramas cele mai puternice grupari, echipe care incanta prin jocul lor pe drpetunghiul verde.

Optimile sunt cu adevarat incendiare, unele meciuri fiind adevarate razboaie intre cele mai puternice natiuni ale fotbalului european. Nu stim in ce ordine sa le punem, de teama sa nu gresim, insa voi puteti schimba opisul dupa bunul plac.

Eu cred ca main event-ul optimilor va fi inclestarea dintre Internazionale Milano si Manchester United, adica Jose Mourinho versus Alex Ferguson, doi dintre cei mai mari adversari de pe vremea cand Mourinho antrena pe Chelsea, in Premier League. Vor iesi scantei si suntem bucurosi ca in acest regal fotbalistic se afla si un roman, singurul, fundasul lui Inter, Cristian Chivu.

Un alt cutremur fotbalistic, care nu mai are nevoie de prea multe recomandari, va fi cel dintre Real Madrid si Liverpool. Chiar daca madrilenii traverseaza o perioada nu tocmai fasta, in comparatie cu englezii care ocupa fotoliul cel mai confortabil din Premier League, nici nu mai incape discutie ca pronosportistii vor juca 1×2, daca vor dori sa fie siguri de rezultat.

In fine, dar nu in ultimul rand, Chelsea - Juventus este un alt cap de afis, in care cel care a cladit spiritul de mare performanta al englezilor, Claudio Ranieri, se afla acum pe banca adversarilor de la Juventus. Razboi si aici, intre Drogba si Del Piero sau intre doi dintre cei mai buni portari ai lumii, Buffon - Cech.
Aceste trei meciuri sunt cele mai puternice, in acceptia mea, dar asta nu inseamna ca Olympique Lyon - FC Barcelona, Arsenal - AS Roma, Atletico Madrid - FC Porto, Sporting Lisabona - Bayern si Villareal - Panathinaikos nu reprezinta garantia unor spectacole de exceptia.

Turul se va desfasura pe 24 si 25 februarie, iar mansa a 2-a va avea loc pe 10 si 11 martie, 2009. Reamintim ca marea finala a competitiei va avea loc pe 27 mai, 2009, pe Olimpico din Roma.

luni, 29 decembrie 2008

Shaq Fight

Un jucator din NBA...Shaquille O'Neal se "descarca" pe Brad Miller intr-un meci Chicago - Lakers...terifiant !

Fumat & criza mondiala


Lumea se plânge din ce în ce mai mult că nu are bani.Dacă înainte era cum era,de când cu criza economică auzi şi pe stradă şi prin magazine,aproape oriunde vorbindu-se despre problema banilor sau a locurilor de muncă.Deja şi emigranţii noştrii care spală rufele prin Spania,Canada sau Italia se tem că de la 1 ianuarie şi-ar putea căuta noi locuri de muncă,fiindcă patronii nu-şi mai permit să dea banii pe chilipiruri.
Ce-mi place şi mai mult este că lumea fumează în continuare.Procentele vânzărilor ţigărilor au fost foarte puţin afectate de criza mondială şi mă îndoiesc că o prognoză tragică şi asupra lor şi-ar avea rostul.S-au plâns la televizor şi săracii fitness traineri,şi vânzătorii de carne, cam toţi înafară de importatorii de ţigări care din câte văd, o duc la fel de bine.
Nu e semn bun,cu siguranţă, fiindcă un fumător cheltuieşte cca. 300 Ron/Lună pentru tutunul zilnic,lucru care înseamnă aproape 1000€/an.Ce n-ar face românul nostru dacă ar economisii pe acei 300 Ron?Ar mai rămâne atât de des restant pe la asociaţie şi chiar dacă nu are probleme de genul ăsta,ar mai putea să zică vara că nu-şi permite un sejur pe malul mării sau o excursie de două persoane în europa de vest?Oricât de scumpe ar fi vacanţele departe de casă,la două persoane le ajunge 1000€ pentru a vedea o bucată din lume,mai ales dacă ne gândim că sunt două persoane care pe salariu,nu una singură,deci ar venii 1000€ de fiecare.
Privită problema din alt punct de vedere,ţigările sunt ca nişte droguri şi îl afectează pe fumător atât psihic cât şi fizic.Mi s-a întâmplat să întreb o persoană care mi s-a părut ambiţioasă de ce nu se lasă de fumat iar aceea a spus că nu i se pare mare filozofie,că a făcut-o o odată ca să-şi demonstreze că poate,dar că pur şi simplu nu vrea ea să se lase.Înclin să cred că nu minţea,fiindcă am destule motive,dar reacţia asta aproape indiferentă la un lucru atât de important m-a pus pe gânduri.Când am întrebat-o de ce nu se lasă de fumat,deja parcă vorbeam cu nicodina,nu cu ea.E clar că această indiferenţă ce-i contrazice ambiţia după care o ştiu e o afecţiunde psihică a ţigărilor de toate zilele.
Cred că ar trebuii să ne afecteze atât de mult criza mondială încât să ajungem să cerem ajutor Ethiopiei ca să nu mai avem fumători în ţară şi nici atunci nu ar rămâne fumătorii pe deplin convinşi că i-ar fi ajutat înainte cu ceva dacă n-ar fi fumat.Ce-i drept este că oricât de multe ne-ar ameninţa criza,o societate ca a noastră nu poate fi niciodată pregătită psihic să facă faţă unei situaţie gen cea actuală.

xMass tree

iRealitatea e aici,aici,aici

vineri, 26 decembrie 2008

Top jocuri 2008

De Crăciun, jocurile pe calculator au fost cadouri la mare căutare. Şi nu numai pentru cei mici. Piaţa de jocuri este atât de diversificată încât oferă satisfacţii şi celui mai pretenţios client. O arată cifrele - în topul celor mai căutate cuvinte cheie de pe internet se regăsesc mai multe variaţii ale aceluiaşi termen: jocuri.

Revista Time a publicat în această lună un top al celor mai bune jocuri din 2008. Cele mai multe conţin elemente de violenţă.

Jocurile aflate pe primele cinci poziţii ale clasamentului sunt Grand Theft Auto IV, Braid, Little Big Planet, Rock Band 2 şi Gears of War 2. Spre exemplu, Grand Theft Auto IV- cel care se află în fruntea clasamentului - urmăreşte lumea murdară a crimei organizate. Jucătorul foloseşte mediul înconjurător, are la dispoziţie un telefon mobil virtual şi posturi de radio.

Un alt joc extrem de popular este Second Life. Este viaţa virtuală la care visează utilizatorii. Ei pot vizita oraşe ca Amsterdam, New York sau mai nou chiar Bucureştiul, au un serviciu, încearcă să-şi facă o familie, merg la concerte şi în vacanţe. Jocul are peste 15 milioane de conturi inregistrate, o economie şi o monedă proprie.

Pentru industria mondială a jocurilor video anul 2008 a fost unul profitabil, în ciuda crizei economice, mai ales luna decembrie, când vânzările au explodat.

miercuri, 24 decembrie 2008

Craciun fericit !

Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug şi impliniri.
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

marți, 23 decembrie 2008

Soseaua care produce curent electric !

Compania israeliana Innowattech va inaugura in cateva saptamani prima sosea care va produce curent electric. Cum va face asta? Binenteles, prin deplasarea masinilor si presarea unor cristale piezoelectrice pe sosea. Parcurgerea unei singure mile (1.5 km) pe asfalt va produce energie cat pentru 12 masini. Nu e prima data cand se incearca asa ceva pentru ca intr-un club din Londra orice miscare pe ringul de dans produce curent electric.

luni, 22 decembrie 2008

Adidasi cu CD-ROM si Boxe !

Asa vor arata cica adidasii viitorului, cu CD-ROM si Boxe.Sunt foarte faini ;x

duminică, 21 decembrie 2008

Cadou de Craciun

Pentru cei care călătoresc mult şi nu lucrează doar la birou, un cadou potrivit este Virtual Laser Keyboard. Aceasta are o dimensiune apropiată de cea a unui telefon mobil şi este practic proiectată printr-o rază laser pe orice suprafaţă orizontală. Tastatura funcţionează ca un touch screen şi emite sunete similare cu cele produse de apăsarea tastelor unei tastaturi obişnuite.



Virtual Laser Keyboard funcţionează prin bluetooth şi se comportă ca orice tastatură obişnuită. Tastatura este compatibilă cu Windows Mobile Pocket PC, Smart Phone, Palm OS, Blackberry, Symbian, Windows 2000/XP. Tastaura virtuală funcţionează timp de 2 ore cu baterii. Acest gadget poate fi achiziţionat din magazinele de specialitate la un preţ de 700 de lei.

Parodia logo-urilor

Se pare ca aceasta criza mondiala a afectat aproape tot, ajungand pana si la cele mai importante si mai profitabile corporatii/barand-uri. Iata cateva urmari ale crizei:








Corul bisericii canta rap!

Intodeauna am promovat ideea ca in America se danseaza in biserica. De cantat stiam ca se canta. Insa, ceea ce veti vedea mai jos e ceva cu totul inedit. Corul unei biserici canta piese mainstream, in special rap. Blasfemie? Foarte tare!

6 cai " NON-STOP "

Aceasta replica a inebunit luuumeaaaa !

joi, 18 decembrie 2008

Bancul Serii

Soţul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă:

- Unde ai fost toată noaptea?
- Închipuie-ţi, dragă, chiar când să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea şi mi-a zîmbit provocator. Când a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza şi nu m-am putut abţine să nu o sărut pe gât, la care ea a devenit sălbatică şi ne-am pierdut amândoi capul. În final, am ajuns la ea acasă şi am facut dragoste nebună toată noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai încercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows.

Despre cacanari&hi5

Bitza - Sufletul Orasului (videoclip)

Se pare ca stiu unul din cadourile de Craciun. Este vorba de noul album Bitza, pe care il astept cu nerabdare de atata timp.
Iata videoclipul Bitza - Sufletul Orasului


Bitza feat Raku' si Faibo X-Sufletul orasului from ultras2000 on Vimeo.

miercuri, 17 decembrie 2008

Ecuatia vietii.

Omul = mancat + dormit + munca + distractie
Magar = mancat + dormit

Atunci:

Omul = magar + munca + distractie

Deci:

Omul - distractie = magar + munca

In alte cuvinte:

Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca

Ecuatia 2

Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormit

Atunci

Barbat = Magar + castig bani

Deci

Barbat - castig bani = Magar

In alte cuvinte:

Barbatul care nu castiga bani = Magar

Ecuatia 3

Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormit

Atunci

Femeia = Magar + cheltuiala

Deci

Femeia - cheltuiala = Magar

In alte cuvinte

Femeia care nu cheltuie = Magar

Daca includem:

ecuatia 2 in ecuatia 3

Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie

Deci, Barbatul castiga pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1)
Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2)

Deci avem,

Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala

Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:

Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

Sursa: email.

Masini,masini si iar masini.

Concluzia zilei

După îndelungi cercetări, oamenii de ştiinţă au ajuns la o concluzie: “Cele mai multe vitamine se găsesc în… farmacii!”

marți, 16 decembrie 2008

Internet Explorer are probleme de securitate

Internet Explorer, cel mai popular browser, are probleme de securitate, potrivit BBC News. Utilizatorii săi sunt sfătuiţi de către reprezentanţii Microsoft să folosească alt browser până când problema va fi rezolvată.
Situaţia creată la Microsoft Internet Explorer ar putea permite infractorilor să preia controlul asupra calculatoarelor utilizatorilor şi să le fure acestora parolele, au spus experţii IT.

Reprezentanţii Microsoft au anunţat că au fost detectate atacuri informatice asupra versiunii şapte a browserului, cea mai utilizată ediţie. Mai mult, compania a avetizat că şi alte versiuni sunt vulnerabile atacurilor.

Microsoft a anunţat că va pregăti o soluţie de urgenţă pentru a rezolva această problemă.

Vrei bani?Iti da statu 2 lei :)

Alocatia de stat va creste incepand cu 1 ianuarie 2009 la fabuloasa suma de 42 de lei . Parerea mea e ca ar fi mai bine sa opreasca ei suma asta de 2 lei care vor sa-i adauge la aferenta alocatie si sa si-i bage undeva . Ca un guvern respectabil , nu poti sa cresti pensiile si alocatiile doar de dragul de a face-o , doar pentru ca ai promis in campanie ! - mai ales in momentul asta in care criza mondiala economica da batai mari de cap chiar si celor de pe Wall Street .

Sarbatorile Vin , Sarbatorile Vin , Sarbatorile Vin !

.. Si aici ma refer la agitatia care a inceput sa se contureze usor , traficul ingreunat , aglomeratia din magazin , haosul cumparaturilor . Si nebunia abea’ incepe , pana spre sfarsitul anului nu poti sa-ti doresti decat un sistem nervos “all-road” de la Audi .

luni, 15 decembrie 2008

Jap cu papucu dupa Bush :))

duminică, 14 decembrie 2008

Logitech N1

Prea tare noul Mouse Logitech G5 cu display de Nokia :))

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Femeia la locul ei

Berea merge la gratar… chiar si iarna



Berea merge la gratar ... chiar si iarna

joi, 4 decembrie 2008

Scula de blogger

Ma pot lauda cu o noua achizitie in materie de GSM:LG Viewty...un design atragator,un ecran de 3inch cu touchscreen si o camera de 5MP impecabila reprezinta o serie de calitati pe care le dobandeste acest telefon.Pana acum sunt multumit de el si il recomand !

luni, 1 decembrie 2008

La multi ani romanilor!

O data pe an este ziua voastra si asta de 1 Decembrie...asa ca trebuie sa sarbatoriti aceasta zi asa cum se cuvine.La multi ani Romania !

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008