vineri, 12 septembrie 2008

Enduro la Sibiu

Red Bull Romaniacs, competitia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, va debuta astazi, cu un spectacol impresionant, care va avea loc in centrul orasului Sibiu. De remarcat este ca la editia din acest an a raliului motociclistic concurentii se vor intrece prin zone situate chiar si la peste 2.000 de metri inaltime.

Cea de-a V-a editie a raliului Red Bull Romaniacs se va desfasura anul acesta pana pe 17 septembrie, iar concurentii vor fi impartiti in patru clase: 'pro', 'expert single', 'expert team' si 'hobby'. Dar pana la debutul propriu-zis al raliului, cei 219 participanti prezenti la startul editiei din acest an vor trece peste 19 obstacole artificiale, amplasate pe un traseu solicitant, intre fantana de pe bulevardul Corneliu Coposu si cladirea Spitalului Judetean Sibiu.

Vor concura si la 2.000 de metri inaltime

Mai mult chiar, in zona pietonala a orasului, concurentii vor trece peste anvelope, busteni si pietre, vor sfida legile gravitatiei traversand structuri din lemn instabile si, spre deliciul dependentilor de adrenalina si senzatii tari, vor accelera apoi pentru a sari de pe cladiri in constructie. ?n cele patru zile de competitie, participantii vor strabate aproximativ 200 de kilometri prin zone usor accesibile din jurul Sibiului, Curmatura Stezii, Paltinis, Gusterita, dar vor fi nevoiti sa faca fata si unor trasee extrem de dificile, unele situate la inaltimi de peste 2.000 de metri, in munti.

1 comentarii:

Anonim spunea...

wow ce meseriash.
oare in ce dracu de oras din lumea civilizata mai vezi sa se inchida strazi ultra centrale si sa distruga parcuri ca sa poata niste imbecili sa faca concursuri cu gunoaiele lor de motorete care fac ca 3 tractoare.
Am trecut pe acolo dupa ce au terminat si parcu ala de pe margine arata ca in Vietnam...da lasa ca place la gloata de prosti si asa mai strange si johanis niste voturi.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008