vineri, 18 iulie 2008

Raliul Sibiului

Editia din acest an a Raliului Sibiului Pirelli a inceput joi 17 iulie la ora 19:00, cu prezentarea oficiala a echipelor inscrise pe lista de start in Piata Mare din centrul orasului Sibiu. Dupa doua ore petrecute in mijlocul sibienilor, pilotii din Campionatul de Raliuri Dunlop au iesit din centrul orasului pe aleea pietonala. „As vrea sa multumesc Primariei Municipiului Sibiu, Consiliului Judetean Sibiu si Politiei Sibiu. Fara sprijinul acestor autoritati ar fi fost imposibil sa punem in aplicare acest proiect”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului Pirelli.

Startul oficial in cursa se va da astazi, 18 iulie, de la ora 14:30 din fata Salii Sporturilor Transilvania. Startul pe prima proba speciala, Santa 1, este programat la ora 15:43. „Din motive de siguranta, anul acesta nu vom avea o speciala de noapte. In schimb, pentru mai mult spectacol, cei 45 de piloti inscrisi in raliu vor parcurge speciala Santa de doua ori”, a mai adaugat Sorin Itu. Prima zi din Raliul Sibiului Pirelli se va incheia cu super speciala de pe terenul de autcross din Cartierul Strand. Startul aici se va da la ora 19:00.

In prima zi a Raliului Sibiului Pirelli cei 45 de piloti aflati pe lista de start au de parcurs in total 122,9 kilometri dintre care 35,6 impartiti in 3 probe speciale. Sambata, 19 iulie, sunt programate celelalte 8 probe speciale ale raliului.

Eu plec imediat si va astept pe toti acolo :x va fii ceva extraordinar.Promit niste poze fantastice:)

0 comentarii:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008