joi, 31 iulie 2008

Petitie anti GSP TV

Deci vreau sa va aduc si dumneavoastra la cunostinta ca aceasta " GASCA DE SLUGI PROASTE" adica GSP TV isi bat joc de suporterii echipelor.Deci cum sa nu transmiti meciul Dinamo-Gaz Metan Medias...in primul rand este adusa o ofensa lui Dinamo care are milioane de suporteri care vor sa urmareasca meciul,dar si celor de la Gaz Metan deoarece locuitorii nu au mai vazut demult meciuri de ale echipei favorite in Liga 1...de aceea doresc prin acest post sa va aduc la cunostinta o petitie impotriva GSP pe care o semnati aici

2 comentarii:

tudor CeMerita.ro spunea...

deci nu se poate asa ceva. deci nu au transmis meciul cu nou-promovata? deci asa ceva nu se poate :)) petitiile astea nu v-ati dat seama ca sunt facute de cei care trebuiau sa castige licitatia ptr transmiterea meciurilor (clanul realitatea) si se folosesc de voi sa-si atinga scopul?

Anonim spunea...

Esti nemultumit de atitudinea GSPtv, RDS-RCS, trust INTACT (Antena1, 2 si 3) in ceea ce priveste transmiterea meciurilor din LIga I de Fotba? Intra pe www.antiGSPtv.ro si exprima-ti opinia acolo!

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008