miercuri, 30 iulie 2008

In sfarsit avem strand in Sibiu

Ştrandul se deschide sâmbătă

La trei luni de la demararea lucrărilor de reamenajare, Ştrandul Municipal de pe Cîrlova este aproape gata de inaugurare. Reprezentantul noului administrator, firma Corsa Trans SRL, Ioan Popa, spune că au fost investiţi de 3 ori mai mulţi bani decât era prevăzut iniţial, dar că Sibiul se va putea mândri cu cel mai modern ştrand din ţară. Preţul biletelor: 20 de lei pentru adulţi, 10 pentru copii şi studenţi; copiii sub 7 ani au gratuitate. Program: 9–18 şi 20–24.

Nu mulţi erau cei care credeau cu adevărat că, încă din această vară, vor putea face din nou baie în Ştrandul Municipal, de pe str. Cîrlova. Minunea e gata să se înfăptuiască, inaugurarea bazei sportive, reamenajată în cel mai mic amănunt, fiind prevăzută pentru sâmbătă, 2 august. Noul administrator al ştrandului, Ioan Popa, patronul SC Corsa Trans SRL, spune că mai sunt de pus la punct mici amănunte, dar că acestea vor fi gata până la finele acestei săptămâni. Totodată, acesta a mai mărturisit că, faţă de bugetul stabilit iniţial pentru această lucrare, s-au imvestit de 3 ori mai mulţi bani.
Cele 4 bazine, dintre care unul pentru copii şi altul dotat cu jacuzzi, vor fi umplute cu apă caldă. De asemenea, la duşuri va curge tot apă caldă (36 grade Celsius), care va fi încălzită cu ajutorul unor panouri solare, iar cele 2500 de şezlonguri de-abia aşteaptă să fie distribuite pe marginea bazinelor. "Suntem aproape gata cu lucrările. În prezent, mai avem de realizat un sector pe care urmează să fie instalate şezlonguri. În partea dinspre strada Cîrlova va fi amenajată o parcare de circa 30 de locuri. Am amenajat, de asemenea, o fântână arteziană. Până sâmbătă vom finaliza lucrările, dacă timpul va ţine cu noi şi nu va mai ploua", spune ing. Ioan Vuşcan, responsabilul cu lucrările de reamenajare a acestei baze sportive.
Ştrandul Municipal are o capacitate de circa 5000 de locuri. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Copiii şi studenţii vor beneficia de reducere de 50 la sută, iar copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Ca o noutate, ştranul va fi deschis atât ziua (9-18), cât şi noaptea (20-24).

3 comentarii:

Anonim spunea...

uai ce bine k avem un strand in sibiu :X:X:X

Anonim spunea...

strand,bere,mici,topless =p~ :X:X:X vaiiii ca de abia astept !!!

Anonim spunea...

Foarte tare .... in sfarsit avem strand in sb ... era culmea sa nu avem strand ... :X:X:X

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008