vineri, 25 iulie 2008

GspTv

GspTV.ro asteapta 500.000 de vizitatori unici pe luna dupa primele opt saptamani.

Se pare ca GspTV se vrea pe primul loc, nu ca n-ar avea sanse ca oricum azi se plaseaza pe locul 8 pe Trafic.ro la categoria Sport si pe locul 158 in clasamentul general cu o medie de 53180 pe saptamana...

"Proiectul multimedia al publicatiei Gazeta Sporturilor, GspTV.ro, lansat miercuri, vizeaza sa ajunga la 500.000 de vizitatori unici pe luna dupa primele opt saptamani", relateaza Augustin Roman, director al Unlimited Sport Media, care administreaza site-ul Gazetei Sporturilor.





Augustin Roman ne mai informeaza ca: "Nu consideram ca sport.ro si prosport.ro sunt concurentii nostri. Ei au un cu totul altfel de format. Un posibil competitor ar putea fi trilulilu.ro, insa noi suntem specializati pe sport si deci nu concuram pe acelasi segment.
GspTv.ro nu va avea acelasi continut cu canalul TV de sport GspTV care se va lansa vineri. Site-ul este orientat catre un concept "youtube" de sport, oferind exclusiv materiale video.
Site-ul are doua componente - un content profesional condus de Radu Naum si unul generat de utilizatori"

3 comentarii:

Anonim spunea...

mda.. multumim gsp... asa o sa mai vedem si meciurile de baschet la tv.. NOT! X( X( X( telesportul era mult mai util.. dar nah.. asta e romania:)

Anonim spunea...

ps: puteai sa zici si ca primele 2 locuri sunt ocupate de sport.ro si stelisti.ro asa informativ :)

Anonim spunea...

nu imi covine de loc va fut in gura cu canalu vostru ca nimeni nu poate sa il vada

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008