miercuri, 23 iulie 2008

Cultura romaneasca

Un infractor roman i-a indignat pe englezi după ce şi-a pozat copilul aşezat pe un maldăr de bancnote britanice, furate prin clonare de carduri. Fotografiile au fost trimise rudelor din România, dar au ajuns în faţa tribunalului, care l-a pedepsit cu cinci ani de închisoare.

Românul este suspectat că ar fi sustras din bancomatele britanice peste un milion de lire sterline, după ce a clonat, împreună cu complicii săi, mai bine de 2000 de carduri bancare. Bărbatul era atât de sigur că va scăpa basma curată, încât nu s-a dat în lături să-şi fotografieze copilul de nouă luni, tăvălindu-se în bancnote de 10 şi 20 de lire sterline.

El a trimis, apoi, fotografiile în România, ca să arate cât de uşor e să faci rost de bani în Anglia. Dar poliţia era deja pe urmele sale. Când a fost arestat, i s-au găsit în calculator dovezile furturilor, dar şi imaginile cu copilul şi banii. "Pozele vorbesc de la sine", a spus procurorul la proces.

Oamenii legii nu au putut dovedi decât sustragerea a 43.000 de lire sterline, dar suma reală este mult mai mare: Bunu purta doar costume de firmă şi avea, la un moment dat, două maşini BMW noi. El va petrece acum cinci ani după gratii iar poliţiştii îl cercetează şi pentru alte furturi săvârşite prin aceeaşi metodă



Sursa Antena3

1 comentarii:

tudor CeMerita.ro spunea...

"oamenii legii" - innebunesccc !! a cui lege?

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008