joi, 31 iulie 2008

Nu plonjati in fata masinii

O fetita omorata pe trecerea de pietoni a fost gasita vinovata de producerea accidentului numa in Romania mai vezi. O fetita omorata pe zebra de un sofer care a fugit de la locul accidentului a fost gasita vinovata de producerea acestuia, scriu jurnalistii de la Gandul. Constatarea apartine expertilor constanteni care au invinovatit copilul de faptul că a "tamponat" o masină pe zebra.Mai mult, unul dintre experti invoca faptul ca la ora 23.00 o minora de 12 ani nu are ce cauta pe strazi, nefiind insotita de unul dintre parinti.Ce conteaza frate ca eu merg seara la 11 pe strada(avand 12 ani)...Daca ma cheama vecina la o partida de sex si nu am prezervative si merg sa-mi cumpar si tac pac da masina peste mine.Eu sunt de vina?Adica eu m-am bagat in ea...Ea statea pe loc si pac io m-am aruncat in ea...doamneeee condoleante ziarului Gandul !

Petitie anti GSP TV

Deci vreau sa va aduc si dumneavoastra la cunostinta ca aceasta " GASCA DE SLUGI PROASTE" adica GSP TV isi bat joc de suporterii echipelor.Deci cum sa nu transmiti meciul Dinamo-Gaz Metan Medias...in primul rand este adusa o ofensa lui Dinamo care are milioane de suporteri care vor sa urmareasca meciul,dar si celor de la Gaz Metan deoarece locuitorii nu au mai vazut demult meciuri de ale echipei favorite in Liga 1...de aceea doresc prin acest post sa va aduc la cunostinta o petitie impotriva GSP pe care o semnati aici

miercuri, 30 iulie 2008

In sfarsit avem strand in Sibiu

Ştrandul se deschide sâmbătă

La trei luni de la demararea lucrărilor de reamenajare, Ştrandul Municipal de pe Cîrlova este aproape gata de inaugurare. Reprezentantul noului administrator, firma Corsa Trans SRL, Ioan Popa, spune că au fost investiţi de 3 ori mai mulţi bani decât era prevăzut iniţial, dar că Sibiul se va putea mândri cu cel mai modern ştrand din ţară. Preţul biletelor: 20 de lei pentru adulţi, 10 pentru copii şi studenţi; copiii sub 7 ani au gratuitate. Program: 9–18 şi 20–24.

Nu mulţi erau cei care credeau cu adevărat că, încă din această vară, vor putea face din nou baie în Ştrandul Municipal, de pe str. Cîrlova. Minunea e gata să se înfăptuiască, inaugurarea bazei sportive, reamenajată în cel mai mic amănunt, fiind prevăzută pentru sâmbătă, 2 august. Noul administrator al ştrandului, Ioan Popa, patronul SC Corsa Trans SRL, spune că mai sunt de pus la punct mici amănunte, dar că acestea vor fi gata până la finele acestei săptămâni. Totodată, acesta a mai mărturisit că, faţă de bugetul stabilit iniţial pentru această lucrare, s-au imvestit de 3 ori mai mulţi bani.
Cele 4 bazine, dintre care unul pentru copii şi altul dotat cu jacuzzi, vor fi umplute cu apă caldă. De asemenea, la duşuri va curge tot apă caldă (36 grade Celsius), care va fi încălzită cu ajutorul unor panouri solare, iar cele 2500 de şezlonguri de-abia aşteaptă să fie distribuite pe marginea bazinelor. "Suntem aproape gata cu lucrările. În prezent, mai avem de realizat un sector pe care urmează să fie instalate şezlonguri. În partea dinspre strada Cîrlova va fi amenajată o parcare de circa 30 de locuri. Am amenajat, de asemenea, o fântână arteziană. Până sâmbătă vom finaliza lucrările, dacă timpul va ţine cu noi şi nu va mai ploua", spune ing. Ioan Vuşcan, responsabilul cu lucrările de reamenajare a acestei baze sportive.
Ştrandul Municipal are o capacitate de circa 5000 de locuri. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Copiii şi studenţii vor beneficia de reducere de 50 la sută, iar copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Ca o noutate, ştranul va fi deschis atât ziua (9-18), cât şi noaptea (20-24).

trist...

Foarte trista panorama...pacat ca e adevarata :(

marți, 29 iulie 2008

La multi ani, Mircea Lucescu!

La Multi Ani ! nea Mircea,multa sanatate,fericire si implinarea tuturor dorintelor.

"Il Luce" implineste astăzi 63 de ani. Ca fotbalist a avut o foarte buna tehinca, o mare capacitate de organizare a jocului, un impresionant potential fizic si moral, spirit de sportivitate. Profesionalismul si seriozitatea l-au ajutat mai tarziu in cariera de antrenor.



Ca jucator si ca antrenor, Mircea Lucescu a castigat aproape totul cu Dinamo. 6 titluri de campion in tricoul lui Dinamo (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977), Cupa Romaniei in 1968, 70 de meciuri si 9 goluri pentru echipa nationala. De ce aproape totul? Pentru ca, imediat dupa Revolutie, pe banca lui Dinamo, nu a ajuns macar in finala Cupei Cupelor cu echipa pe care suporterii o viseaza si acum in noptile linistite din Stefan cel Mare. Campion si Cupa Romaniei (1990), sferturile de finala ale Cupei Cupelor (1989), sferturile de finala ale Cupei Cupelor (1990) sunt doar cateva dintre performantele trecute intr-un palmares cu care nici un alt antrenor nu se poate lauda!

Fifa 2009

Primele vesti despre noua varianta a celebrului joc FIFA, produs de EA Sports, au inceput sa apara pe site-urile de specialitate. Revista americana GamePro anunta “imbunatatiri considerabile in gameplay” pentru FIFA 09. “Cea mai evidenta este rapiditatea cu care raspunde jocul. Pasele, dribbling-ul si chiar aciunile care apar in timpul jocului sunt mult mai rapide si mult mai apropiate de realitate decat in versiunile anterioare”, sustine reporterul revistei.

Electronic Arts anunta ca FIFA 09 va iesi in aceasta toamna si va aduce o gramada de imbunatiri:

* 250 de imbunatatiri si aditii la core gameplay
* noi tehnologii de animatie si 500 de secvente de animatie
* suturi mai “responsive”
* control mai bun si mai rapid al driblingurilor
* nou sistem de fizica si coliziuni
* în sfârsit se vad arbitrii
* 4 noi skills moves: scoop turns, rainbow flicks, heel-to-heel knocks si ball rolls
* 32 de noi tricks
* sistem de strategie, tactica si line-up
* nou mod “Be a Pro”, extins pe 4 sezoane si denumit “Be a PRO: Seasons”



Accident stupid

Imi spuneti si mie cum a reusit tipul ala sa sparga geamu ala cat casa? Daca va uitati cu atentie, are mainile in buzunar, nu atinge nimic, el doar incearca sa iasa insa deodata totul se prabuseste in jurul lui.Deci era programat geamu sa se sparga cand trece tipu ala

Niciodata nu mi-au placut usile alea care se rotesc :O


http://view.break.com/544474 - Watch more free videos

luni, 28 iulie 2008

Sarituri in apa

PROFESIONIST



AMATOR



Na uitati aici distanta...nui Olimpia sau mai stiu eu ce...

Votati trupa favorita la Romanian Top Hits 2008

Anul acesta la Romanian Top Hits de la Bacau sunt 8 sectiuni, cate 5 piese la fiecare sectiune.
Cele 8 sectiuni sunt:

BEST-THE HIT NO. 1

1. CRAZY LOOP – CRAZY LOOP
2. TOM BOXER FEAT. ANCA PARGHEL FEAT. FLY PROJECT – BRASIL
3. VOLTAJ - N - AJUNGE
4. SMILEY - PREOCUPAT CU GURA TA
5. MORANDI - ANGELS

BOYS-THE BEST HIT

1. 3 SE – VORBE CARE DOR
2. DREAM CITY – FLY AWAY
3. CRAZY LOOP – JOANNA SHUT UP
4. SMILEY - PREOCUPAT CU GURA TA
5. KEO – PLOUA CU LACRIMI

GIRLS-THE BEST HIT

1. ANDREEA BALAN – BABY GET UP AND DANCE
2. CORINA – TEARS
3. ANDA ADAM - PUNANI
4. WASSABI – HELLO LONELLY GIRL
5. ELENA – TE ADOR

FEATURING-THE BEST HIT

1. CONNECT – R FEAT. ALEX – DACA DRAGOSTEA DISPARE
2. TOM BOXER FEAT. ANCA PARGHEL FEAT. FLY PROJECT – BRASIL
3. SMILEY FEAT. UZZY – IN LIPSA MEA
4. DJ PROJECT FEAT GIULIA - PRIMA NOAPTE
5. LAVINIA FEAT KOREKT– F.T.R.L.

BANDS-THE BEST HIT

1. CRUSH & ALEXANDRA UNGUREANU - HELLO
2. FLY PROJECT – ALLEGRIA
3. DJ PROJECT – LACRIMI DE INGER
4. ACTIV - UNDER MY SKIN
5. MORANDI - ANGELS

ROCK-THE BEST HIT

1. DIRECTIA 5 – PAROLA SPRE TINE
2. VOLTAJ – N - AJUNGE
3. VAMA – PE SARMA
4. BERE GRATIS – CURCUBEU
5. ZERO & MARIUS MOGA – COME THIS WAY


D.J.-THE BEST HIT

1. D.J. RHINO FEAT. SYLVIA – SAVE ME
2. D.J. SAVA FEAT. CONNECT R FEAT GIC - SUNSHINE
3. D.J. ANDI FEAT STELA - FIRE
4. D.J. DAVID & DONY – SEXY THING
5. D.J. Optick & ACTIV - BE FREE

HIP HOP-THE BEST HIT

1. PARAZITII – MESAJ CATRE EUROPA
2. PUYA FEAT. LAURA & KEO - VIATA NOUA
3. SMILEY FEAT. UZZY – IN LIPSA MEA
4. SISU & PUYA – TOT IN FAMILIE
5. OMBLADON-CHEIA DE SUB PRES

Puteti vota aici http://www.tophit.ro/poll/voting.php

Filmul serii:The Shining

The Shining sau Stralucirea este un film care prezinta viata unei familii:Un barbat impreuna cu sotia si copilul se angajeaza drept ingrijitori, pe timpul iernii, al unui hotel izolat, unde fiul, Danny, are viziuni cutremuratoare despre trecutul hotelului, un dar cunoscut drept The Shining. Tatal, Jack Torrace, lucreaza la o carte dar aluneca usor pe calea nebuniei din cauza fantomelor si a izolarii. Dupa ce este convins de fantoma unui ospatar sa-si "corecteze" familia, Jack o ia complet razna. Singurul lucru ce-i poate salva acum pe Danny si mama sa este puterea micutului.



Este un film foarte bine realizat,un horror de exceptie in regia lui Stanley Kubrick.Actori principali:Jack Nicholson,Shelley Duvall,Danny Lloyd,Barry Nelson.Din partea mea nota 10.

sâmbătă, 26 iulie 2008

Videoul serii

O Emisiune de nota 10 :)) deci cum rade tipul ala ...eu sunt pe jos PREA TARE !!!
la minutul 2:30 incepe sa rada ca lumea :))

Start Liga 1

Mai este putin si incepe Liga 1 de fotbal sezonul 2008 - 2009.Azi de la ora 18 incepe nebunia.Sezonul trecut a fost plin de scandaluri si de valize..Echipele romanesti nici anul acesta nu au transferat vreo bomba sauuuu...??? Cu exceptia lui Marius Niculae transferat de la Iverness la Dinamo si a lui Alvaro Pereira de la CFR Cluj nu vad alte transferuri reusite;ramane de vazut...Dupa parerea mea Cluju e singura echipa care vad ca ar avea sanse la titlu,urmata de Dinamo.
Imi pare foarte rau ca Sibiul nu mai are echipa de fotbal dar asta e...sper ca Gaz Metan Medias sa faca o figura frumoasa in acest sezon.


Etapa 1 - Sambata, 26 iulie

U Craiova - Poli Iasi 18:00 GSPTV 1
FC Brasov - Urziceni 18:00 GSPTV 2
Gaz Metan - Otelul 18:00 netelevizat
Buzau - Farul 18:00 netelevizat
FC Arges - Poli Timisoara 19:30 GSPTV 3
Rapid - Bistrita 21:15 Antena 1

Duminica, 27 iulie
Otopeni - CFR Cluj 20:00 GSPTV 2
Pandurii - Dinamo 21:15 GSPTV 1

PS: NU SUNT DE ACORD CA Gasca Slugilor Proaste adica GSP SA TRANSMITA TOATE MECIURILE !

Poza zilei :<

vineri, 25 iulie 2008

Parasita de sot pentru ca nu se spala

Modelul britanic Jodie Marsh si fostul ei partener de viata nu reusesc sa cada de acord asupra unui aspect esential: cine pe cine a lasat


Fotomodelul britanic Jodie Marsh, care in urma cu un an visa sa isi gaseasca sot prin intermediul unei preselectii organizate pe internet, are ghinion in dragoste. Dupa ce a intervievat sute de barbati dornici sa o ia de nevasta si l-a ales intr-un final glorios pe Matt Peacock, un fost iubit al lui Jordan, Jodie este din nou singura. Pana aici, nimic straniu, doar ca Marsh si Peacock nu reusesc sa cada de acord asupra unui aspect esential, respectiv cine pe cine a parasit. "Jodi mirosea ingrozitor, era imposibil sa stau langa ea. Nu prea e prietena cu apa si sapunul", i-ar fi spus Matt unui amic.


"Sunt o viagra umana"


Intrebata de jurnalisti care este motivul pentru care mariajul nu a rezistat decat trei luni, Jodie, care si-a siliconat din nou sanii la inceputul lui iulie, da vina pe Matt. "Uitati-va bine la mine! Sunt o viagra umana. Mi s-a parut incredibil faptul ca ma insela", a povestit furioasa blonda. "Prostii! Eu am vrut sa ne despartim pentru ca nu mai suportam sa o vad cat de neingrijita este si cat de rar se spala", sustine la randul lui Peacock. Britanica, insa, nu este prea suparata ca a ramas din nou singura. Nu rateaza nicio petrecere mondena de la Londra, unde se afiseaza din ce in ce mai dezbracata, doar-doar i-o mai cadea vreun barbat in plasa. Ultima aparitie in public, insa, a avut darul de a-i lasa pe clientii barului Valbone cu gura cascata. Jodie a purtat o rochie minuscula, care nu a reusit sa acopere mai nimic, nici macar semnele recentei interventii de marire a sanilor.

SMS-uri direct de pe calculator

Vodafone a lansat un nou serviciu care permite trimiterea de mesaje text direct de pe computer. Serviciul se numeste SMSender si este disponibil abonatilor, persoanelor fizice si companiilor.

Aplicatia Vodafone SMSender poate fi descarcata gratuit de pe site-ul www.vodafone.ro, conform unui comunicat Vodafone. Pentru a trimite mesaje text cu SMSender, abonatii Vodafone au nevoie doar de o conexiune Internet. Utilizatorii pot trimite mesaje text de cel mult 480 de caractere, catre mai multe numere de telefon, simultan, si catre liste de distributie predefinite. In plus, noul serviciu permite clientilor sa utilizeze ca expeditor un nume in loc de număr de telefon .


Mesajele text trimise prin serviciul Vodafone SMSender sunt taxate la aceleasi tarife cu SMS-urile trimise de pe telefonul mobil.

GspTv

GspTV.ro asteapta 500.000 de vizitatori unici pe luna dupa primele opt saptamani.

Se pare ca GspTV se vrea pe primul loc, nu ca n-ar avea sanse ca oricum azi se plaseaza pe locul 8 pe Trafic.ro la categoria Sport si pe locul 158 in clasamentul general cu o medie de 53180 pe saptamana...

"Proiectul multimedia al publicatiei Gazeta Sporturilor, GspTV.ro, lansat miercuri, vizeaza sa ajunga la 500.000 de vizitatori unici pe luna dupa primele opt saptamani", relateaza Augustin Roman, director al Unlimited Sport Media, care administreaza site-ul Gazetei Sporturilor.





Augustin Roman ne mai informeaza ca: "Nu consideram ca sport.ro si prosport.ro sunt concurentii nostri. Ei au un cu totul altfel de format. Un posibil competitor ar putea fi trilulilu.ro, insa noi suntem specializati pe sport si deci nu concuram pe acelasi segment.
GspTv.ro nu va avea acelasi continut cu canalul TV de sport GspTV care se va lansa vineri. Site-ul este orientat catre un concept "youtube" de sport, oferind exclusiv materiale video.
Site-ul are doua componente - un content profesional condus de Radu Naum si unul generat de utilizatori"

joi, 24 iulie 2008

Unde-s dintii ?

In timp ce o tanti incerca sa o convinga pe judecatoare cu argumente pro despartire la un proces de divort, acesteia ii cad dintii in timp ce vorbeste. Poate ca vorbea prea mult, nenea ala nu prea zicea nimic. Iata filmuletul :



II cad dintii la un proces de divort
Vezi mai multe video din Incredibil »

miercuri, 23 iulie 2008

Cultura romaneasca

Un infractor roman i-a indignat pe englezi după ce şi-a pozat copilul aşezat pe un maldăr de bancnote britanice, furate prin clonare de carduri. Fotografiile au fost trimise rudelor din România, dar au ajuns în faţa tribunalului, care l-a pedepsit cu cinci ani de închisoare.

Românul este suspectat că ar fi sustras din bancomatele britanice peste un milion de lire sterline, după ce a clonat, împreună cu complicii săi, mai bine de 2000 de carduri bancare. Bărbatul era atât de sigur că va scăpa basma curată, încât nu s-a dat în lături să-şi fotografieze copilul de nouă luni, tăvălindu-se în bancnote de 10 şi 20 de lire sterline.

El a trimis, apoi, fotografiile în România, ca să arate cât de uşor e să faci rost de bani în Anglia. Dar poliţia era deja pe urmele sale. Când a fost arestat, i s-au găsit în calculator dovezile furturilor, dar şi imaginile cu copilul şi banii. "Pozele vorbesc de la sine", a spus procurorul la proces.

Oamenii legii nu au putut dovedi decât sustragerea a 43.000 de lire sterline, dar suma reală este mult mai mare: Bunu purta doar costume de firmă şi avea, la un moment dat, două maşini BMW noi. El va petrece acum cinci ani după gratii iar poliţiştii îl cercetează şi pentru alte furturi săvârşite prin aceeaşi metodă



Sursa Antena3

marți, 22 iulie 2008

Clipul serii

Abuzul de droguri

Statistica Vitala

* Astazi în toata lumea sunt în jurul 190 milioane utilizatori de drogurilor.
* Utilizarea drogurilor sporeste în rândul tinerilor din lume. Majoritatea utilizatorilor au vârsta sub 30 de ani.
* În 1999, numarul tarilor care raporteaza utilizarea drogurilor prin injectare a fost de 136, numarul fiind de 80 în 1992. Dintre acestea, 93 de tari de asemenea identifica HIV printre injectatorii de droguri.
* Cannabis este cel mai utilizat drog în toate partile lumii.
* Costul economic total al abuzului de droguri în Statele Unite se estimeaza aproximativ la 70 miliarde dolari anual.
* Abuzul de cocaina printre somerii din Columbia este de 10 ori mai mare decât printre persoanele angajate.
* Industria drogurilor clandestina se estimeaza la 400 miliarde dolari pe an.

luni, 21 iulie 2008

Jocul The Sims 3 scoate oamenii pe strazi

The Sims 3, jocul care continua saga din cea mai bine vanduta franciza de jocuri video din lume, a fost prezentat in cadrul evenimentului Electronic Entertainment Expo 2008, desfasurat la Los Angeles. Producatorii The Sims 3 Electronic Arts au dat publicitatii si primul film de prezentare din acest joc.





Printre elementele inovatoare aduse de The Sims 3 se numara un nou modul de creare a Simsilor, un nou motor grafic care se afla in lucru de aproape trei ani si optiuni nelimitate de adaptare.

Cel mai important element de noutate adus de a treia parte a jocului Sims este faptul ca simsii nu vor mai trai doar in case. Acestia vor putea iesi pe strazi, în parcuri si se vor putea plimba si interactiona cu alti simsi din cartier.

O stire traznet

Presedintele Ucrainei are iPhone decodat

Terminalul produs de Apple a devenit un simbol al statului pentru oficialii rusi si ucraineni.

Telefonul mobil performant iPhone produs de Apple a devenit un simbol al statului in Ucraina, Rusia, precum si în restul statelor CSI. Aceasta cu toate ca terminalul mobil nu se comercializeaza legal in aceste tari.

Deci un om atat de impunator ajunge sa vorbeasca la un telefon facut de cei de la Apple numita Iphone?Acest telefon mai degraba consider ca e o jucarie pentru fetite sau nu stiu...ce sa il numesc.Nu stiu nu vreau sa il condamn dar NU I SE POTRIVESTE !

duminică, 20 iulie 2008

A primit galben, pentru un tackling la un suporter

Faza mai putin întalnita pe stadioanele de fotbal. Un jucator de la Spartak Moscova a fost avertizat de arbitrul derby-ului moscovit, cu Lokomotiv, pentru ca...a oprit un suporter care patrunsese pe gazon!!!.

Metoda, intr-adevar, a fost putin cam "brutala", un tackling pe gamba nabadaiosului fan, aplicat ca la carte de cehul Radoslav Kovac.

Derby-ul Lokomotiv Moscova - Spartak, disputat sambata si incheiat la egalitate, scor 2-2, a avut un moment cel putin ciudat. In minutul 74, la 2-1 pentru Lokomotiv, un fan a reusit sa insele vigilenta oamenilor de ordine de pe Liujniki, a patruns pe gazon, şi s-a înscris într-o cursă solitară. Jucătorii celor două echipe l-au "observat" cu calm pe suporter, mai putin Kovac, de la Spartak, care l-a urmarit pe acesta şi i-a aplicat un tackling cu care l-a pus la pamant.

In loc de "multumiri" ca jocul se putea relua, Kovac a primit din partea arbitrului...un galben, probabil pentru interventia care a depasit limita regulamentului.

Catalin Morosanu - Moartea din Carpati




A fost o presiune incredibila pe umerii mei. Venisem dupa o infrangere, era foarte dificil. Japonezii m`au adus acolo ca sa pierd in fata lui Sawayashiki, dar am reusit sa`l inving. Am reusit sa ma bat acolo ca si cum as fi fost acasa.





Asta a declarat Catalin Morosanu, a.k.a. Moartea din Carpati, dupa meciul din Japonia. Desi a fost desfiintat de Kemayo, il apreciez pentru ceea ce a facut, e un adevarat luptator.

Bravo Catalin Morosanu

sâmbătă, 19 iulie 2008

85 % dependent de blogging !

85%How Addicted to Blogging Are You?

Created by OnePlusYou

Sinucigas LIVE la 0tv!

Oamenii din ziua de azi s-au tampit rau ma..deci cum sa faci asa ceva sa evadezi din inchisoare si sa vii la 0tv cu un sac de soda caustica in gura ! Ce oamenii...dar oricum in Romania totul e posibil;las videoul sa vorbeasca


Al 2 lea video de la Raliul Sibiului

vineri, 18 iulie 2008

Primul Video de la Raliu

Cati cai putere,ce adrenalina,ce atmosfera :X Dumnezeule...ceva de vis plin de prafff



Powered by Zein

Raliul Sibiului

Editia din acest an a Raliului Sibiului Pirelli a inceput joi 17 iulie la ora 19:00, cu prezentarea oficiala a echipelor inscrise pe lista de start in Piata Mare din centrul orasului Sibiu. Dupa doua ore petrecute in mijlocul sibienilor, pilotii din Campionatul de Raliuri Dunlop au iesit din centrul orasului pe aleea pietonala. „As vrea sa multumesc Primariei Municipiului Sibiu, Consiliului Judetean Sibiu si Politiei Sibiu. Fara sprijinul acestor autoritati ar fi fost imposibil sa punem in aplicare acest proiect”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului Pirelli.

Startul oficial in cursa se va da astazi, 18 iulie, de la ora 14:30 din fata Salii Sporturilor Transilvania. Startul pe prima proba speciala, Santa 1, este programat la ora 15:43. „Din motive de siguranta, anul acesta nu vom avea o speciala de noapte. In schimb, pentru mai mult spectacol, cei 45 de piloti inscrisi in raliu vor parcurge speciala Santa de doua ori”, a mai adaugat Sorin Itu. Prima zi din Raliul Sibiului Pirelli se va incheia cu super speciala de pe terenul de autcross din Cartierul Strand. Startul aici se va da la ora 19:00.

In prima zi a Raliului Sibiului Pirelli cei 45 de piloti aflati pe lista de start au de parcurs in total 122,9 kilometri dintre care 35,6 impartiti in 3 probe speciale. Sambata, 19 iulie, sunt programate celelalte 8 probe speciale ale raliului.

Eu plec imediat si va astept pe toti acolo :x va fii ceva extraordinar.Promit niste poze fantastice:)

joi, 17 iulie 2008

Logan Facelift

Noul Logan Facelift in Sibiu :x



Devil May Cry 4

Devil May Cry 4, versiunea pentru PC, in Romania din 18 iulie

Devil May Cry 4 in versiunea pentru PC s-a lansat deja în Statele Unite ale Americii a anuntat producatorul acestui joc, compania Capcom. In Romania jocul va ajunge pe rafturile magazinelor in 18 iulie conform distribuitorului oficial al jocului, Best Distribution.





Peste doua milioane de unitati din versiunile pentru console ale jocului Devil May Cry 4 s-au vandut deja în intreaga lume de la lansarea oficiala a acestora. Noua versiune scoasa pe piata de cei de la Capcom va avea optiuni grafice imbunatatite, noi moduri si continut aditional.


In Devil May Cry 4 jucatorul il va putea controla pe Nero, noul erou al jocului, intr-un decor gotic, supranatural. Nero se va putea folosi in lupte de combo-uri devastatoare, va putea lansa atacuri incredibil de rapide si va profita din plin de noua mecanica de joc introdusa de cei de la Capcom, puternicul brat "Devil Bringer".

miercuri, 16 iulie 2008

Poze de pe Marte

Seamana cu Pamantul de acum 100000 de miliarde de ani



marți, 15 iulie 2008

Inca o vara fara strand!

Sibienii se vor „lafai", de miine, la 26 de grade Celsius. Temperaturi numai bune de baie. Doar ca strandul de la Vointa nu e inca gata, iar cel din Parcul Sub Arini ramine inchis.

Strandurile din Sibiu lipsesc cu desavirsire. Asa ca temperaturile ridicate ii vor trimite pe sibieni la Ocna Sibiului, cea mai populara destinatie din judet in sezonul estival. Sibienii mai spera sa mearga la scaldat la Aqua Magic, care va fi amenajat pe locul fostului strand Vointa, concesionat de catre Clubul Sportiv Municipal omului de afaceri Ioan Popa. Dupa primele estimari, complexul va fi deschis sibienilor in aceasta vara. „Noi speram ca intr-o luna si jumatate sa se finalizez lucrarile. In acest moment, toate eforturile nostre sint concentrate ca, in aceasta vara, sa avem strand", este de parere Viorel Cintean, directorul Clubului Sportiv Municipal Sibiu. Investitia in repararea si modernizarea strandului ar putea depasi lejer doua milioane de euro, suma vehiculata initial pentru costurile de refacere a strandului. Bazinul de la Olimpia si cel de la Baia Neptun pot fi si ele luate in calcul, chiar daca ambele sint acoperite.

Poza zilei

luni, 14 iulie 2008

Paznic Promenada Mall

Deci paznicu asta e Jackie Chan...nu stiu daca o baut ceva dar e tare de tot ! cum sa fii asa prost?


duminică, 13 iulie 2008

Top 5 Music

Am tot urmarit pe la TV diferite topuri pe la diferite posturi si m-am gandit sa pun si aici un un top al celor mai bune 5 melodii noi.

Locul I : Enrique Iglesias feat. Lil Wayne - Push

Locul II : Justin Timberlake - Summer LoveSet The Mood Prelude

Locul III : Madona ft. Timbaland And Justin Timberlake - 4 minutes

Locul IV : Leona Lewis - Better In Time

Locul V : Chris Brown - With You

PS:Da-ti click pe numele melodiei pentru a o putea descarca

E duminica !!!

E duminica oamenilor,e canicula,e vacanta mai lasati netu !!! Scoate-ti gratarele si berea din lada si la padure cu voi...

Eu plec la Ocna...have fun ~ :)

sâmbătă, 12 iulie 2008

Filmul serii : Seful sefilor

Direktoren for det hele/The Boss of It All

Proprietarul unei companii IT vrea sa vanda, dar are o mica problema. Cand a fondat firma, a numit si un director fictiv, care urma sa "ia" toate deciziile nepopulare. Cand potentialii cumparatori insista sa negocieze doar cu directorul "cel mare", proprietarul angajeaza un actor pentru a-l intruchipa pe acesta. Dar actorul descopera ca este un pion in acest joc, care-i testeaza pana la urma moralitatea.





Regia
Lars Von Trier

In rolurile principale
Jens Albinus, Peter Gantzler

Gen
Comedie

Clipul zilei : Raluca de la Timisoara - Nu-mi pasa



PS:deci cum sa canti in halu ca,cant mai fain si cu picioarele.fereasca domnu` de cantareti de astia :(...dar e Romania tara tuturor posibilitatilor !

De ce a traversat puiul strada?

Învatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.
Profesorul de liceu: Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati întelege.
Platon: Pentru ca a mers în cautarea binelui si armoniei..
Aristotel: Este în natura puilor sa traverseze strazi..
Martin Luther King: I have a dream. Vad o lume în care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie întrebati de motivele lor.
Moise: Si Dumnezeu a coborît din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au înveselit.
Bill Gates: Chiar acum am lansat în piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.
Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungînd la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.
Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.
Ion Iliescu: Pentru ca e un !#$&^* de taranist iresponsabil!
Traian Basescu: Am dat dispozitie sa i se înghete conturile pîna nu plateste taxele de drum!
Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole.

vineri, 11 iulie 2008

Striptease la metrou - varianta din Chile

Metoda, Striptease la metrou in Bucuresti, a fost adoptata si de o tanara din Chile. Zeita Metroului, cum i se spune in presa locala, a facut striptease in public in semn de protest fata de lipsa de toleranta din Chile, una dintre cele mai conservatoare societati din America Latina. Femeia nu primea bani pentru prestatie, dansa doar in vagoanele unde nu erau copii si pentru a nu fi prinsa usor, cobora imediat la urmatoare statie. La cate probleme sunt in Romanica ar trebui sa vedem numai fetite la bara prin metroul din Bucuresti ...


joi, 10 iulie 2008

Are sau n-are chiloti?

E o intrebare care ne macina de azi dimineata. Are sau n-are chiloti Magda in aceasta imagine?


miercuri, 9 iulie 2008

Dacia Sandero SUV



Dezvoltarea noului proiect Dacia are loc de mulţi ani, şi după ce am putut vedea primele poze cu modelul complet camuflat, dar şi testat cu o caroserie de Logan , acum avem şi primele poze ce nu pot da primele detalii cu privire la designul exterior. Deşi se poate observa cu lejeritate că în cazul de faţă avem de a face cu o grilă faţă specifică Renault, cu un romb slab camuflat, este de aşteptat ca viitorul SUV Dacia să fie în proporţie de 95% identic.

În ceea ce priveşte partea tehnică, transmisia integrală va fi preluată de la Nissan X-Trail. Viitorul Dacia Sandero SUV va fi de altfel cel mai scump model din gamă, urmând să atingă cel mai probabil suma de 15.000 de euro chiar şi în România, lansarea fiind preconizată pentru anul viitor

Brad Iorga

marți, 8 iulie 2008

Cascadorii rasului

luni, 7 iulie 2008

Gaseste-o pe Elodia :))

Dati click pe poze si gasiti-o pe Elodia...postati in cate secunde


...preocupat cu gura ta...

duminică, 6 iulie 2008

Cum sa faci popcorn cu telefonul mobil

Salam Junghiu

Eram ieri prin XXL pe la mezeluri,faceam cumparaturile pentru cabana si....imi sare in ochi un salam..m-am indreptat spre el si scria "Salam Ceahlau" in momentu ala era sa cad pe jos de ras...deci cum sa pui un asemenea nume unui biet salam.Dar cand am vazut firma nu stiam ce sa mai fac =)) :)) "Junghiu" =)) PREA TARE :))



junghiu si... ?!
Vezi mai multe imagini Diverse »

sâmbătă, 5 iulie 2008

Mozilla a intrat în Cartea Recordurilor: peste 8 milioane de download-uri într-o zi

Cel mai download-at software din lume s-a dovedit a fi Firefox 3.0. Pe 18 iunie, în prima zi de la lansarea noului browser de la Mozilla, acesta a fost downloadat de 8,002,530 de persoane care au vrut să testeze varianta Firefox 3.0.





Imediat după începerea downloadurilor pentru programul Firefox 3.0, serverul a cedat din cauza numărului mare de persoane care încercau să descarce acest software. Problema a fost însă rezolvată rapid.

Reprezentanţii Guinness World Records au confirmat faptul că serverul de pe care a fost descărcat browserul a înregistrat peste 8 milioane de downloaduri într-o singură zi, iar în acest fel, Firefox 3 a devenit programul cu cel mai mare număr de downloaduri pe parcursul a 24 de ore. În prima zi de la lansarea Firefox 2.0 s-au înregistrat numai 1.6 milioane de descărcări.

Monopostul lui Alonso, la Sibiu

Masina de Formula 1 condusa de Fernando Alonso, poate fi vazuta, timp de doua zile, in fata sediului ING Ramada. Monopostul de Formula 1 are 5 metri lungime, 670 de kilograme, un motor de 800 de cai putere si o viteza ce poate ajunge pana la 370 km/h.

"Iubitorii de Formula 1 din România au sansa sa vada «pe viu» o masina care a rulat pe celebrele circuite de Formula 1 si ne bucuram foarte mult ca una dintre opriri este in Sibiu. Locuitorii acestui oras vor putea sa se pozeze cu masina care a fost condusa de Fernando Alonso si sa pastreze o amintire de neuitat". Masina va putea fi vazuta în Sibiu sambata si duminica.






PS : Care merge sa dam o tura ? :x

vineri, 4 iulie 2008

Carte cu texte pornografice primita de olimpicii la romana




Elevii olimpici la romana au primit o carte scrisa de Alex Tocilescu, "Eu et al."care contine texte pornografice, Ministerul Educatiei sustinand ca aceasta a fost cumparata de comitetul de parinti.

Cartea scrisa de Alex Tocilescu, "Eu et al.", primita de elevii de gimnaziu din Bucuresti care au fost premiati la olimpiada natională la limba şi literatura romana, a fost cumparata de comitetul de parinti, nu de Ministerul Educatiei, potrivit consilierului ministrului Educatiei, Mihaela Suciu.

Cartea lui Alex Tocilescu, care contine texte pornografice, a fost cumparata de colectivul de parinti al unei clase de la scoala 52 din Capitala şi oferita ca premiu elevilor castigatori la olimpiada nationala la limba şi literatura romana, a precizat Suciu.

Top 10 Goals Quaresma

Un jucator portughez incredibil "Ricardo Quaresma"uitati-va si voi ce goluri poate da :O N-am mai vazut asa ceva...ultimele 5 sunt legendare :


joi, 3 iulie 2008

Super-oferta în judetul Cluj! Apartamente cu vedere la cimitir

Pentru cei care-si pun des problema dacă exista sau nu viata dupa moarte, un antreprenor din Cluj a gasit solutia.




Omul inalta blocuri de locuinte, gard în gard cu cimitirul din comuna Floresti.

Asa ca viitorii locatari vor fi la curent cu mersul lucrurilor pe aceasta lume, doar daca arunca o privire pe geam.

Cei care se vor muta aici, dimineata la cafea se vor putea delecta cu o slujba de ingropaciune si vor fi la curent cu ce mai dau romanii de pomana.

Senini, reprezentantii primariei sustin ca tot ce se construieste se face legal, dar oare şi moral?

Gospodarii care au neamuri ingropate in cimitir sunt scandalizati.

Desi este nemultumit, parintele paroh a realizat ca de acum inainte va avea fara sa isi propuna o audienta si mai mare.

Solutia de compromis a primariei a fost sa pună un gard intre blocuri şi morminte. Cu alte cuvinte... cu Dumnezeu inainte!

Amazon javascript hack

Nu tocmai un hack, ci un pic de fun cu (un pic de) javascript.

Scrieti amazon.com (sau amazon.co.uk) in adressbar. Enter. Stergeti adressbarul si scrieti urmatorul cod (merge cu copy-paste):

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++ }setInterval('A()',5); void(0);

O sa obtineti un efect misto :)) ca in videoul de mai jos:


Clipul zilei : Parazitii - Din coltul blocului

miercuri, 2 iulie 2008

Imagini socante pe pachetele de tigari?

Am ramas socat cand am vazut care-s imaginile socante de pe pachetele de tigari...
Ma asteptam sa vad imagini mult mai graitoare decat o amarata de tigara indoita sau decat niste gratii formate din tigari. Credeam ca imaginile vor fi explicite si nu subtile. Credeam ca imaginile vor fi cu adevarat motivante si ca multi fumatori vor renunta la acest obicei dupa ce le vor vedea.
Dar nu...
Pe pachetele de tigari pot fi vazute imagini simpatice, printre care un copil cu masca de oxigen, un fat care se dezvolta in uter sau doua perechi de plamani, dintre care una sanatoasa si alta roasa de cancer...
Imaginile abstracte nu vor convinge fumatorii sa renunte la tigari.
Cred ca mai degraba fumatorii vor face colectie de pachete, in loc sa renunte la fumat.
Iata cateva imagini considerate socante:





Si iata cateva imagini cu adevarat socante, via Arhi:






Noul Logan, lansat azi








Farurile si botul un pic schimbate, spoierele si oglinda…si desfacatorul de conserve

marți, 1 iulie 2008

Volkswagen Golf TwinDrive 174 CP

Volkswagen a creat un hibrid pe baza lui Golf, pe care intenţionează să-l introducă în producţie de serie cel mai devreme anul viitor.





Hibridul german se deosebeşte de cele obişnuite prin faptul că motorul electric în loc să îl ajute pe cel termic, este ajutat de cel din urmă. Astfel, noul Volkswagen Golf TwinDrive este capabil de o autonomie de aproximativ 50 de km exclusiv pe bateriile de tip litiu ion. Motorul electric este alimentat de un motor clasic ce dezvoltă 174 CP, inginerii germani recunoscând faptul că viitorul este cel al electricităţii.

Bateriile pot fi încarcate direct la priză, şi într-o demonstraţie realizată în Germania, au obţinut un consum mediu de 2,5 litri la suta de km, cel ma probabil procedura de testare fiind următoarea: s-a pornit cu bateriile pline, s-au consumat şi pe urma maşina a rulat pe baza energiei propulsorului termic până când consumul a ajuns la cel scontat. Chiar şi aşa, realizarea germanilor este de apreciat, fiind ideală pentru micile deplasări urbane.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008