luni, 24 martie 2008

Trenul !

In ziua de azi...comunitatea rroma ocupa un loc de intaietate,privilegiat in trenurile din Romania;mai mult de 60% din oamenii care circula cu trenul sunt rromi.Asta am constat-o zilele astea...Acesti indivizi reprezinta un pericol pentru oricine deoarece daca s-or asezat langa tine ai "PUSO"deoarece esti predispus la o imbolnavire majora ! Mireasma este ametitoare cu un puternic surplus de "nespalat".

Cu toate acestea SPAGA este la ea acasa,ea practicandu-se la drumu mare in aceste mijloace de transport,am asistat nu de mult timp la mituirea sau mai bine zis la darea unei sume de bani nu foarte consistente controlorului de catre aceste persoane care desigur nu aveau bilet.


TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

1 comentarii:

Anonim spunea...

pai ei nu "stie" sa "vorbeste" romaneste ce sa le mai ceri? singura speranta era Antonescu...so dus...nu ne mai ramane decat sa ridicam mana la 90 de grade spre a simboliza semnul rasist al lui HitlEr...cu alte cuvinte Hai Hitler! poate mi vine vreo citatie o amenda ceva ca folosesc insemne rasistca te trazneste noroc! apropo io dau la "nash" 1 leu si m am scos:))

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008