joi, 27 martie 2008

Sinistruuuu ... :-ss

O fetiţă de 8 ani a murit după ce a dezvoltat o fobie faţă de dentişti şi a refuzat să mai deschidă gura pentru a mânca.O elevă de 8 ani a prins o teamă atât de mare faţă de stomatologi, încât a refuzat să mai deschidă gura chiar şi pentru a mânca. Fobia Sophiei Waller era atât de mare, că familia a fost nevoită să o ducă la spital pentru a-i fi scos un singur dinte.

Doctorii au decis să îi scoată toţi dinţii de lapte deodată pentru a nu o mai supune pe fetiţă unei noi proceduri. Cu toate astea, Sophie nu a mai vrut să deschidă gura şi a trebuit hrănită printru-un tub.

Atunci când a fost externată, medicii erau fericiţi că începe să-şi revină, dar mama ei susţine că nu mânca decât pepene. A scăzut foarte mult în greutate, sănătatea i s-a deteriorat din ce în ce mai mult, până când mama ei a găsit-o într-o dimineaţă fără suflare.

La mai mult de doi ani de la tragedia cauzată de insuficienţă renală acută, părinţii Sophiei vor să afle de ce nu s-a început încă o anchetă.

"Când a ieşit din spital era foarte slăbită şi pierdea în greutate. Nu mai putea merge şi a trebuit să o cărăm. Apoi, într-o zi am găsit-o fără suflare. Sunt foarte nervoasă că nu s-a făcut nicio anchetă. Întrebările legate de decesul fiicei mele trebuie să-şi găsească răspunsuri", a declarat d-na Waller.

1 comentarii:

Anonim spunea...

oameni b0lnvai ce sa faci

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008