joi, 20 martie 2008

Alcoolic de la 1 an si 8 luni

Cea mai noua ocupatie a copiilor din satele romanesti este consumul de alcool...
Si nu, nu-ncep sa bea cate-o bere pe zi, de la 12-13 ani, ci de la 1 an sau poate chiar mai putin. La tara a ajuns un obicei consumul de bauturi alcoolice printre copii.
Parintii copilului din videoclip se scuza, spunand ca alcoolul e un medicament minune, recomandat de catre medic. Daca medicul de familie a recomandat intradevar tratamentul cu alcool, nu merita sa mai practice vreodata medicina. Asta-i parerea mea de medic. Cred insa ca-i vorba de o simpla scuza. Sau, poate c-asa-i la tara, lipsa de alcool din sange daunand grav sanatatii.
Parintii si bunicul acestuia sunt cu totul de acord cu acest obicei "sanatos". De asemenea, cred ca nici ei n-au mai baut apa de ani de zile...
Copilul de doar 1 an si 8 luni duce sticla de bere la gura in mod natural si carciuma e locul sau preferat de joaca, dupa cum puteti vedea in urmatorul clip:





via Blogatu'

4 comentarii:

Anonim spunea...

asta dak il avem pe basescu drept exemplu mergand la Goldeb spritz..... :))))

Unknown spunea...

ba da asta seamana cu rufus cred k asa ajunge si el :)) :)) :)) :)) Haurolak

Anonim spunea...

mda mah ca el o fi didi vann damme;)) cum la 1 an sa bea ma vere o bere:O deabia tine o jukarie in mina si u zici ca bea ...Neinteresant...interesanta gluma:D auzima frate la 1 an si 8 luni sa bea 1 bere pe zi=))))))) laso-n colo va da estya in ziar cu d'astea

Anonim spunea...

belea baiatu :))drojdier de mic

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008