marți, 26 februarie 2008

Se misca se misca si poc...

Pakistan > Restul lumii

Mulţi utilizatori din lume nu au putut accesa duminică site-ul YouTube, pentru aproximativ două ore. Compania a dat vina pe un furnizor de servicii internet din Pakistan.

Se pare că autorităţile pakistaneze au ordonat vineri furnizorilor să blocheze site-ul. Traficul de pe YouTube a fost deturnat pentru aproximativ două ore, făcând ca site-ul să fie inaccesibil pentru utilizatorii din lume, a anunţat astăzi YouTube. „Am ajuns la concluzia că sursa acestor probleme a fost o reţea din Pakistan”, a precizat compania, spunând că încă mai face cercetări în privinţa acestei probleme, pentru a preveni repetarea ei.

luni, 25 februarie 2008

Arma care te face sa vomiti

O companie americana a construit o lanterna care cauzeaza orbire temporara, dezorientare si greata.

Intelligent Optical Systems din California a primit in sarcina de la Departamentul de Securitate American sa puna in functiune o arma, denumita LED Incapacitator, care da o stare de voma celor care se pun rau cu purtatorul ei. Arma functioneaza prin ajustarea intensitatii luminoase la diverse frecvente si in culori diferite, dar si cu pulsatii variabile. Supus acestui flux, creierul sfirseste prin a ceda unei stari de confuzie, relateaza „The New Scientist“. Mai multe detalii click aici

Melodie cu sunetele de Windows

S-a gandit cineva vreodata ca punand sunetul ala enervant ce se aude in boxe cand apare o eroare de Windows, impreuna cu cel de la initializarea sistemului de operare si cu celelalte zeci de sunete pe care baietii de la Microsoft ni le livreaza in pachetul de instalare, ar putea iesi o piesa ce suna chiar bine? Eu sincer nu mi-am inchipuit ca e posibil… Si uite ca e :


Politia sta pe DC++

Atenţie mare ce faceţi pe Internet! Poliţiştii sibieni sunt cu ochii pe utilizatorii programelor de partajare de fişiere pentru a combate pirateria online. 11 sibieni s-au trezit până cum cu Poliţia la uşă.

Cititi mai departe dand click aici povestea unui tanar amendat si arestat datorita pirateriei pe DC++

vineri, 22 februarie 2008

O baba techno.

Rromania...

Obosit dupa un antrenament greu ma intorceam acasa cu autobuzu 17..intru in autobuz erau vreo 5 persoane.Nu-mi fac biletul avand abonament...si soferu urla din fata :"baiete ai bilet"?ii zic am aboanement..si asa la fiecare statie 10 la numar pana la mine acasa aceeasi chestie o facea...pierzand cam 10 minute cu asta..E NORMAL !?

miercuri, 20 februarie 2008

Epave pe trotuar

Iata cine ocupă locuri de parcare în Bucureşti si in toata tara...


duminică, 17 februarie 2008

Statusu zilei

Chiar nu inteleg de ce tot cauta lumea pe google texte precum:statusuri de messenger,cum se arunca cu bani in lautari, sau mai nou, f*tai cu fete in scoli.Cel putin, cel din urma a fost cautat de cineva pe google si a ajuns la mine pe blog.


Hai ca p-asta n-am mai vazut-o

Mare ti-e gradina ta Doamne. Sa pui poze cu morti pe HI5. Fata asta cred ca e cu cap’ rau de tot. Da click sa se vada mai mare.


Constipatele care mananca Activia

Activia are iaurt si tot felul de rahaturi pentru femeile basinoase, cu trafic intestinal lent sau cum le mai zice. M-am intrebat in totdeauna cum arata o constipata din asta care baga in ea Activia ca sa… ma rog, fara motiv.

Multumita publicitatii am o imagine cu modelul de femeie constipata care mananca Activia.




Cu alte cuvinte: mancati Activia si o sa ajungeti ca ea!

marți, 12 februarie 2008

Trends: Ce se va alege din telefonul mobil?

Ar trebui sa declare cineva anul in care telefonul mobil si-a depasit conditia. Ma refer la momentul in care s-a trecut peste simpla sa utilitate de terminal pentru apeluri telefonice.

Eu vad acel an in 2002, cand a aparut Sony Ericsson T68. Cred ca acesta a fost primul telefon cu adevarat nou. A fost, daca nu gresesc, primul cu ecran color si primul care a primit o camera foto (atasabila). Ma rog, daca nu a fost primul, a fost printre primele! Era si un telefon "mai fashion" intr-o lume de terminale gri si negre.

De atunci telefonul s-a reinventat de cateva ori. Astazi Nokia, BlackBerry si iPhone ii demonstreaza multiplele fatete. Dar incotro merge telefonul mobil.

Exista clar directia de a transforma telefonul intr-un centru de diverstisment. Seria N de la Nokia si iPhone sunt martori. Apoi avem directia sa ca un all-in-one pentru comunicarea de business, aici BlackBerry fiind martorul. Exista si directia fashion, deschisa de Nokia acum ceva vreme si continuata astazi de Samsung cu Armani si LG cu Prada.

Mai sunt insa si alte cateva noi piste. Una ar fi cea reprezentata de "telefonul de firma". Si cand spun "de firma" ma refer la orice firma. Iar cel mai bun exemplu aici e cel al Levi's. Da, Levi's face telefoane. Ma rog, nu le fac ei, dar sub brandul lor se vand telefoane mobile.

Acum sincer, telefoanele lor sunt cam urate, dar cred ca urmatorul pas in dezvoltarea noastra ca utilizatori va fi acela de a avea telefoane pentru diverse ocazii, de diverse forme si culori. Asa cum multi au acum ceasuri de tot felul sau femeile bratari sau alte accesorii. Levi's asta face. Transforma telefonul intr-un accesoriu.

Levi's mi-a adus aminte de telefonul Disney si m-a facut sa cred ca in curand Coca-Cola ar putea introduce in promotii telefoane cu "Fabrica de fericire" sau Pepsi ar putea lansa un concurs de personalizare a terminalului lor.

O alta pista de urmarit e cea a telefonelor personalizate de utilizator. Si ma refer aici la o individualizare la nivelul performantelor tehnice. Pana acum am citit de initiativele lansate de Modu si Bug Labs. Cred ca la acest nivel se vor juca toate cartile in viitor. Imi plac Nokia, BlackBerry si iPhone. Le am pe toate trei, dar de ce nu as avea numai unul, cu tot ce vreau pe el?

sâmbătă, 9 februarie 2008

50 de programe gratuite de la Microsoft

Un start up mai rapid, wallpapere mai frumoase, slideshow-uri deosebite cu fotografiile voastre: orice v-aţi dori să faceţi, este surprinzătoare cantitatea de programe gratuite oferite de Microsoft.

Chip.ro a realizat o colecţie de programe gratuite de la Microsoft care s-au dovedit a fi populare. Indiferent dacă doriţi cel mai recent Media Player sau Internet Explorer, un desktop care să ofere mai mult decât cel standard din Windows sau wallpapere deosebite, sau chiar utilitare cu care să vă „tunaţi” sistemul de operare Windows, în această colecţie veţi găsi câte ceva din toate.

Navigaţi prin colecţia de 50 de programe gratuite de la Microsoft şi serviţi-vă cu ce vă pofteşte inima!

miercuri, 6 februarie 2008

Agramaţii de la Libertatea

Pe prima pagină, desigur.

Dar întrebarea adevărată este: câţi dintre milioanele de români care citesc cel mai prost ziar din România au văzut greşeala?

Eu măcar am văzut-o la stand, fără să dau banii pe hârtia igienică care este


Un banc venit de pe mess...

Cu subiectivismul de rigoare, vă propun un banc pe care l-am primit pe mess:

La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali. Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mancat contabila. Normal, este dat afara. Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice: - Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamani halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa!

Un video special pentru zilele in care traim

marți, 5 februarie 2008

Prima poza cu Dacia Hatchback in Romania

Primul hatchback din istoria modernă a mărcii din Mioveni este tot mai aproape de a intra în producţie. Vă prezentăm prima poză surprinsă cu acest model pe tărâm românesc.
Continuare click aici


luni, 4 februarie 2008

Ceva Funny...Guta 2




PS:Nu incercati asa ceva acasa!

Protv - Foarte penal

Faptul ca ziarul libertatea e cumparat de toti ratatii pentru curva fata de la pagina 5, a inspirat probabil si conducerea ProTV in a recurge la o metoda mai mult decat prosteasca de a prezenta rubrica METEO… Lasand la o parte faptul ca vorbim despre METEO..adica TIMPUL PROBABIL… adica o chestie ce nu are nici o legatura cu filmele porno…si nu vad de ce vreodata in viata asta o gagica dezbracata ar prezenta asa ceva… trebuie sa spun ca ne indreptam cu pasi repezi spre lumea unde inteligenta unei femei va fi complet dependenta de felul in care arata … de cat de repede se dezbraca… asa ca doamnelor emancipate … nu va mai plangeti ca sunteti tratate ca niste curve de toti barbatii… ei doar reactioneaza complet corect la actiunile a 90% dintre femeile din Romania… Cum apare un concurs gen “cele mai mari sfarcuri” … sa moara coco daca nu se ingramadesc cel putin 10.000 de proaste cu sfarcurile la vedere… fara scrupule…fara nimic…





…click pe poza pentru a vedea emisiunea sexy NECENZURATA, prezentata de o centurista blonda cu doi neuroni lesinati pe site-ul ProTV

vineri, 1 februarie 2008

Weekend Paltinis ~

Un scurt refren pentru ceea ce se va intampla in acest weekend :)

Da hai haiiii de ce beu io cateodata,pai de ce beu io cateodata,de ce beu io cateodata cu cipi io o fac lata,si rares in cur sa`mbata si cu dani io oi bea ca e smecher de belea.


© Copyright ungurubulan.ro

Online: Microsoft cumpara Yahoo?

Am vazut intai la Orlando, apoi la mai toata lumea, stirea anului pe Internet si nici n-a inceput bine anul. La naiba, ar putea fi stirea ultimilor 8 ani!

Microsoft ofera aproape 45 de miliarde $ pentru Yahoo. Propunerea a venit cam in aleasi moment cu plecarea Terry Semel din pozitia de CEO al Yahoo, cela care s-a opus ofertei Microsoft de anul trecut.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

d1sco blog - Design by Dzelque Blogger Templates 2008